Πυρά Liam Neeson κατά Conor McGregor: «Ένας μικρός καλικάντζαρος που δυσφημεί την Ιρλανδία» (vid)

Newsroom
Πυρά Liam Neeson κατά Conor McGregor: «Ένας μικρός καλικάντζαρος που δυσφημεί την Ιρλανδία» (vid)
Ο σταρ των ταινιών Taken τα βάζει με τον πρώην πρωταθλητή του UFC.

Ένας από τους πιο διάσημους ηθοποιούς της Ιρλανδίας έριξε τα «πυρά» του σε έναν από τους πιο διάσημους αθλητές της Ιρλανδίας. Ο Liam Neeson δήλωσε στο Men's Health ότι δεν είναι οπαδός του μαχητή του UFC Connor McGregor, φτάνοντας στο σημείο να συγκρίνει τον McGregor με ένα «μικρό ξωτικό». Ο ΜακΓκρέγκορ, ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους αθλητές στον κόσμο, είναι ο πρώτος μαχητής του UFC που κατέχει πρωταθλήματα UFC σε δύο κατηγορίες βάρους ταυτόχρονα.

«Το UFC δεν το αντέχω», δήλωσε ο Νίσον. «Αυτό για μένα είναι σαν καβγάς σε μπαρ. Γιατί δεν αρπάζετε απλά ένα μπουκάλι μπύρας και να χτυπήσετε τον άλλον στο κεφάλι; Αυτό είναι το επόμενο στάδιο του UFC. Το μισώ αυτό».

Ο ηθοποιός συνέχισε: «Αυτός ο καλικάντζαρος, ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ, δίνει κακό όνομα στην Ιρλανδία. Ξέρω ότι είναι γυμνασμένος και τον θαυμάζω γι' αυτό. Αλλά δεν μπορώ να τον αντέξω».

Ο McGregor ετοιμάζεται να κάνει το άλμα από αθλητής του UFC σε σταρ δράσης του Χόλιγουντ με έναν ρόλο απέναντι από τον Jake Gyllenhaal στην επανεκτέλεση της κλασικής ταινίας δράσης "Road House" της δεκαετίας του 1980 από το Amazon Prime Video.