Προσποιήθηκε ότι είχε καρκίνο για να λαμβάνει δωρεές αλλά, την έκαναν «τσακωτή» TikTokers

Newsroom
Προσποιήθηκε ότι είχε καρκίνο για να λαμβάνει δωρεές αλλά, την έκαναν «τσακωτή» TikTokers
Μια 19χρονη Αμερικανίδα ξεγελούσε ανυποψίαστους προσποιούμενη ότι έχει καρκίνο, αλλά διάφοροι TikTokers ξεσκέπασαν την απάτη της.

Περισσότεροι από 400 ανυποψίαστοι έπεσαν θύμα απάτης μιας 19χρονης φοιτήτριας από την Αϊόβα των ΗΠΑ. Η Μάντισον προσποιούμενη ότι έχει καρκίνο εξαπάτησε όσους την βοήθησαν οικονομικά μέσω της εφαρμογής GoFundme. Ωστόσο, μη σωστή χρήση του ιατρικού εξοπλισμού για τον καρκίνο σε βίντεο που ανέβαζε και η παρατηρητικότητά των TikTokers την πρόδωσαν.

Οι χρήστες του TikTok εντόπισαν την ψεύτικη χρήση του ιατρικού της εξοπλισμού. Σύμφωνα με ΜΜΕ στις ΗΠΑ, η Αστυνομία στις έρευνες που διεξήγαγε στο σπίτι της 19χρονης βρήκε μία περούκα, φαρμακευτικά σκευάσματα στο όνομα συγγενούς της και χρήματα, τα οποία είχε συλλέξει από φιλανθρωπίες. Η ίδια υποστήριζε πως πάσχει από λευχαιμία, δεύτερου επιπέδου και επίσης πως είχε έναν μεγάλο όγκο στη σπονδυλική της στήλη.

Η αστυνομία ανέφερε πως περίπου 439 άτομα και φορείς έχουν προχωρήσει σε δωρεά υπέρ της 19χρονης, συμπεριλαμβανομένων κολλεγίων, ιδιωτών, ιδρυμάτων και άλλων. Το GoFundme υποσχέθηκε πως το συνολικό ποσό των 37.000 δολαρίων θα επιστραφεί στους ανθρώπους που προχώρησαν στις δωρεές.

@drugstore_cowgirl why would someone do this? living a lie this big must be awful. #maddierusso #fake #fyp #fakecancer ♬ original sound - Beautiful Disaster