Ξέσπασμα Κούτρα στον ΣΚΑΪ για το επεισόδιο Βαρεμένου-Καραμανλή: «Σκάστε, σκάστε, όταν η χώρα θρηνεί δύο νέα παιδιά» (vid)

Newsroom
Ξέσπασμα Κούτρα στον ΣΚΑΪ για το επεισόδιο Βαρεμένου-Καραμανλή: «Σκάστε, σκάστε, όταν η χώρα θρηνεί δύο νέα παιδιά» (vid)
Οι παρουσιαστές της εκπομπής «Αταίριαστοι» του ΣΚΑΪ σχολίασαν με καυστικό τρόπο το επεισόδιο Βαρεμένου-Καραμανλή.

Θέση και μάλιστα, με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο πήραν οι δύο παρουσιαστές της εκπομπής «Αταίριαστοι» στον ΣΚΑΪ, για το επεισόδιο ανάμεσα στον Γιώργο Βαρεμένο και στην Άννα Καραμανλή στην πρωινή εκπομπή «Σήμερα».

Αρχικά ο Χρήστος Κούτρας καταδίκασε την χειρονομία του Γιώργου Βαρεμένου χαρακτηρίζοντάς την «απαράδεκτη» ωστόσο, πρόσθεσε: «Είναι απαράδεκτη όμως και η πατριδοκαπηλία, χωρίς αυτό να δικαιολογεί την κίνηση Βαρεμένου. Επειδή όμως ακούω πολλά από το πρωί, πιστεύω ότι ο Βαρεμένος θα το έκανε αυτό αν απέναντί του ήταν και άντρας».

Και συνέχισε: «Όποιος δεν μπορεί να διαχειριστεί τηλεοπτικό αέρα, νεύρα, στιγμές, καταστάσεις, καλύτερα να μην βγαίνει στην τηλεόραση. Κάτσε σπίτι σου, πήγαινε κόψε πίτες. Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν χρειάζεται να μετράμε το πατριωτικό μας φρόνημα. Η χώρα θρηνεί δύο νέα παιδιά. Σκάστε, σκάστε… Δηλαδή δεν μπορείς να σκάσεις δύο μέρες;».