Οι πιο απαράδεκτοι γονείς: Παράτησαν το μωρό τους στο αεροδρόμιο όταν τους ζήτησαν να πληρώσουν το εισιτήριό του (vid)

Newsroom
Οι πιο απαράδεκτοι γονείς: Παράτησαν το μωρό τους στο αεροδρόμιο όταν τους ζήτησαν να πληρώσουν το εισιτήριό του (vid)
Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι άφησαν το παιδί στο check-in, καθώς αρνήθηκαν να πληρώσουν εισιτήριο.

Ένα ζευγάρι, με βέλγικα διαβατήρια, συνελήφθη από τις αρχές του Ισραήλ, καθώς άφησαν το παιδί τους στο check-in του αεροδρομίου. Σύμφωνα με τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης, το ζευγάρι θα έφευγε για το εξωτερικό την Τρίτη (31/01).

Το ζευγάρι φέρεται να έφτασε στο αεροδρόμιο, ώστε να επιβιβαστεί σε πτήση για τις Βρυξέλλες. Σύμφωνα με τα ισραηλινά μέσα, οι γονείς δεν είχαν πληρώσει εισιτήριο για το μωρό. Μετά από αρκετή συζήτηση αποφάσισαν να αφήσουν το καρότσι στο check-in και εκείνοι αποφάσισαν να προχωρήσουν στον έλεγχο των διαβατηρίων.

Το προσωπικό του αεροδρομίου αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί και επικοινώνησε με την αστυνομία, η οποία βρήκε τους γονείς και τους προσήγαγε για ανάκριση.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του γραφείου της αεροπορικής εταιρείας όλοι ήταν σοκαρισμένοι. «Δεν έχουμε ξαναδεί κάτι τέτοιο», δήλωσε ο διευθυντής. «Δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε αυτό που βλέπαμε».

Σύμφωνα με την Αρχή Αεροδρομίων του Ισραήλ, αυτό που συνέβη ήταν ότι το ζευγάρι έφτασε με καθυστέρηση στον τερματικό σταθμό, αφού το check-in είχε κλείσει. Ήθελαν να πάνε να ασχοληθούν με άλλα διαδικαστικά θέματα και απλά άφησαν το μωρό τους στον ιμάντα μεταφοράς στον χώρο του check-in.