Τα πάνω κάτω στο Survivor All Star: Τι θα γίνει με τα χρήματα της Δαλάκα και της Ασημίνας (vid)

Newsroom
Τα πάνω κάτω στο Survivor All Star: Τι θα γίνει με τα χρήματα της Δαλάκα και της Ασημίνας (vid)
Οι Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου αποτελούν παρελθόν από το Survivor All Star και μία από τις εύλογες απορίες είναι τι θα γίνει με τα χρήματά τους.

Το κινητό και ο Νίκος Μπάρτζης «έκαψαν» την Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου καθώς αποβλήθηκαν από το Survivor All Star. Η εξέλιξη αυτή προκάλεσε εύλογες απορίες, όπως για παράδειγμα, τι θα γίνει με τα χρήματά τους και αν θα κληθούν να πληρώσουν κάποια ρήτρα.

Ακούστηκε μάλιστα, ότι θα πληρώσουν η καθεμία 100.000 ευρώ ρήτρα, κάτι που όπως τονίστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον ALPHA δεν ισχύει. Οι δύο παίκτριες όχι μόνο δεν θα πληρώσουν, αλλά θα πληρωθούν κανονικά τα συμφωνηθέντα παρά το γεγονός ότι η παραγωγή τις απέβαλλε από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Συγκεκριμένα, θα πάρουν από 20.000 ευρώ η καθεμία, αφού έμειναν τέσσερις εβδομάδες στο παιχνίδι (οι παίκτες αμείβονται με 5.000 ευρώ την εβδομάδα). Εξάλλου, σε αντίστοιχη περίπτωση στο περυσινό Survivor, όταν ο Άρης Σοϊλέδης και ο Γιώργος Ταλάντσεβ είχαν εντοπιστεί να χρησιμοποιούν κινητό, είχαν δεχθεί απλά μια ποινή από την παραγωγή.

Φέτος, όμως ο Ατζούν Ιλιτζαλί μάζεψε τους παίκτες πριν αναχωρήσουν για τον Άγιο Δομίνικο και τους είπε ότι το μόνο πράγμα που δεν θα δεχθεί και είναι αμείλικτος είναι αν πιάσει κάποιον με κινητό.