Σόκαρε με την αποκάλυψή του ο Φραγκολιάς: «Η λευχαιμία που είχα κάτι πριν έξι χρόνια, ήθελε 200 χιλιάρικα» (vid)

Newsroom
Σόκαρε με την αποκάλυψή του ο Φραγκολιάς: «Η λευχαιμία που είχα κάτι πριν έξι χρόνια, ήθελε 200 χιλιάρικα» (vid)
Σε μία άγνωστη προσωπική εξομολόγηση για την υγεία του προχώρησε ο Κώστας Φραγκολιάς.

Ο Κώστας Φραγκολιάς με αφορμή τις δηλώσεις του Αλέκου Συσσοβίτη πως το χρήμα είναι κινητήριος δύναμη για τα πάντα στον κόσμο, προχώρησε σε μία προσωπική εξομολόγηση στην εκπομπή «Happy Day» του ALPHA.

«Η δυστυχία, ας το πούμε… Μπορεί κάτι να σου τύχει και μόνο αν έχεις πολλά λεφτά μπορείς να γίνεις καλά. Να σας δώσω ένα παράδειγμα; Με τη λευχαιμία ας πούμε που είχα λίγο κάτι πριν έξι χρόνια, ήθελε 200 χιλιάρικα» αποκάλυψε ο Κώστας Φραγκολιάς.

«Πάνω από όλα η υγεία, γιατί και χρήματα να έχεις, αν χάσεις την υγεία σου, τότε καταλαβαίνεις πως τίποτα δεν είναι αυτονόητο» σχολίασε από την πλευρά της η Σταματίνα Τσιμτσιλή και πρόσθεσε: «Όταν έχεις οικονομική ευχέρεια, σίγουρα τα αντιμετωπίζεις όλα διαφορετικά, έχεις και τις επιλογές να πας και στον ένα και στον άλλο γιατρό».

Και συμπλήρωσε: «Συγγνώμη, την κοινωνική ασφάλιση γιατί την έχουμε, για πλάκα; Δεν είμαστε σε ένα κράτος ευρωπαϊκό, που υποτίθεται ότι υπάρχει δημόσια ασφάλιση;» αναρωτήθηκε ο Δημήτρης Παπανώτας, με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να τονίζει: «Αν είναι ένα σοβαρό θέμα υγείας, και όλα τα λεφτά του κόσμου να έχεις μπορεί να μην αντιμετωπίζεται καν. Άλλοι μπορούν λιγότερα, άλλοι περισσότερα».