Ανήλικοι στον Βόλο απείλησαν 50χρονο επειδή δεν τους έλεγε τι ομάδα είναι: «Μπάρμπα θα λες… ΠΑΟΚ»

Newsroom
Ανήλικοι στον Βόλο απείλησαν 50χρονο επειδή δεν τους έλεγε τι ομάδα είναι: «Μπάρμπα θα λες… ΠΑΟΚ»
Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας με πρωταγωνιστές ανήλικους και θύμα έναν 50χρονο, έναν χρόνο ακριβώς μετά την δολοφονία του Άλκη.

Φραστική επίθεση από ομάδα τεσσάρων ανηλίκων, οι οποίοι μάλιστα απείλησαν να τον χτυπήσουν αν δεν τους έλεγε τι ομάδα είναι, δέχτηκε σύμφωνα με καταγγελία του ιδίου, ένας 50χρονος στο Βόλο. Το περιστατικό οπαδικής βίας σημειώθηκε έναν χρόνο μετά την δολοφονία του Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το magnesianews, ενώ περπατούσε σε πεζοδρόμιο όπου βρισκόταν περίπου 12 παιδιά, μια ομάδα τεσσάρων ατόμων, μεταξύ 14-17 χρόνων του κινήθηκαν στο μέρος του και τον ρώτησαν τι ομάδα είναι.

Ο 50χρονος τους είπε ότι θα μπορούσε να είναι και πατέρας τους, αλλά, σύμφωνα με τον ίδιο, οι ανήλικοι συνέχισαν να τον ρωτάνε, κάνοντας παράλληλα κινήσεις να τον χτυπήσουν, ενώ ο ένας προσπάθησε να τον χτυπήσει με το πόδι στο πρόσωπο. Ο 50χρονος αναφέρει ότι δεν έδειξε σημάδια φόβου, δεν απάντησε και τρία παιδιά του είπαν «μπάρμπα θα λες… ΠΑΟΚ» και στη συνέχεια απομακρύνθηκαν.

Στη συνέχεια κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία.