Αρναούτογλου στο δελτίο καιρού: «Διαδίδονται φοβερές ανακρίβειες στο ίντερνετ με μεγάλους τίτλους που δεν ισχύουν» (vid)

Newsroom
Αρναούτογλου στο δελτίο καιρού: «Διαδίδονται φοβερές ανακρίβειες στο ίντερνετ με μεγάλους τίτλους που δεν ισχύουν» (vid)
Ο προγνώστης καιρού θέλησε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα σχετικά με την κακοκαιρία και όσα έχουν γραφτεί.

Ο Σάκης Αρναούτογλου, κατά την διάρκεια του δελτίου καιρού, απευθύνθηκε στους τηλεθεατές και αναφέρθηκε στην κακοκαιρία που έρχεται αλλά τόνισε ότι έχουν γραφτεί ανακρίβειες.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Για να δούμε όμως και να σας περιγράψω τι αναμένεται να συμβεί τουλάχιστον τις επόμενες 5-6 μέρες, για να κατανοήσουμε. Γιατί πολλά γράφονται στο ίντερνετ και διαδίδονται κάποιες φοβερές ανακρίβειες με μεγάλους τίτλους που δεν ισχύουν».

Το στιγμιότυπο από το 11:30 του βίντεο

Παράλληλα έκανε και μια ανάρτηση σχετικά με τον καιρό στην οποία αναφέρει: «Φίλες και φίλοι, όπως τόνισα και στο αποψινό δελτίο καιρού της ΕΡΤ3, όσοι σχεδιάζετε ταξίδι στην ηπειρωτική ή στην νησιωτική Ελλάδα την επόμενη εβδομάδα (από τις 6 Φλεβάρη και μετά), καλό θα είναι να παρακολουθείτε με προσοχή σε καθημερινή βάση, όλες τις επόμενες ημέρες και τουλάχιστον μέχρι και την ερχόμενη Παρασκευή (οπου θα πρέπει να υπάρξει μια αρκετά σαφής εικόνα), τα επίσημα δελτία καιρού της χώρας για νεότερες πληροφορίες, καθώς υπάρχουν ενδείξεις ότι οι χαμηλές κατά τόπους θερμοκρασίες είναι πιθανό (επαναλαμβάνω, την επόμενη εβδομάδα) σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας, να συνοδεύονται και απο χειμερινού τύπου φαινόμενα ή και από ισχυρούς ανέμους.! Το αποψινό δελτίο καιρού της ΕΡΤ 3 είναι μια ανάρτηση πιο κάτω..
Με εκτίμηση!
Σάκης Αρναούτογλου
».