Λουλούδια και κεριά στο σημείο δολοφονίας του Άλκη

Newsroom
Λουλούδια και κεριά στο σημείο δολοφονίας του Άλκη
Σε όλη τη γύρω περιοχή, έχουν τοποθετηθεί προειδοποιητικές κορδέλες προκειμένου να μην παρκάρουν τα αυτοκίνητα, ενόψει των εκδηλώσεων μνήμης πού θα γίνουν αύριο.

Ένας χρόνος συμπληρώνεται σε λίγες ώρες από τη στιγμή που ο 19χρονος Άλκης Καμπανός, έπεφτε νεκρός από τα δολοφονικά χτυπήματα της ομάδας των 12.

Σύμφωνα με το GRTimes.gr, από νωρίς σήμερα, όπως άλλωστε γινόταν σε όλη τη διάρκεια του χρόνου, φίλοι, γνωστοί, φίλαθλοι και πάρα πολύς κόσμος πέρασε από το σημείο της στυγερής δολοφονίας, στη συμβολή των οδών Άλκη Καμπανού (όπως ονομάζεται πλέον) και Πλαστήρα, αφήνοντας ένα λουλούδι ή ανάβοντας ένα κεράκι απέτισαν φόρο τιμής στον 19χρονο, ο θάνατος του οποίου συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Σημείο δολοφονίας Άλκη

Την ίδια στιγμή, σε όλη τη γύρω περιοχή, έχουν τοποθετηθεί προειδοποιητικές κορδέλες προκειμένου να μην παρκάρουν τα αυτοκίνητα, ενόψει των εκδηλώσεων μνήμης πού θα γίνουν αύριο.

Σημείο δολοφονίας Άλκη

Συγκεκριμένα, λόγω του τρισάγιου που θα τελεστεί στις 11:00 π.μ. με πρωτοβουλία του Α.Σ Άρη και λόγω της απογευματινής συγκέντρωσης στις 6:00 μ.μ. μετά την οποία θα ακολουθήσει πορεία προς τον Λευκό Πύργο, τα αυτοκίνητα απαγορεύεται να παρκάρουν από τις 10:00 το πρωί έως τις 8:00 το βράδυ στο συγκεκριμένο σημείο.