Συνελήφθη σεσημασμένος 38χρονος που έκλεβε αυτοκίνητα γύρω από την «OPAP Arena» την ώρα των αγώνων

Newsroom
Συνελήφθη σεσημασμένος 38χρονος που έκλεβε αυτοκίνητα γύρω από την «OPAP Arena» την ώρα των αγώνων
Ο 38χρονος, στην προσπάθεια του να μην του περάσουν χειροπέδες, έσπρωξε τους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα να ρίξει έναν κάτω, ωστόσο τελικά συνελήφθη.

Συνελήφθη ένας 38χρονος που έκανε -μαζί με συνεργό- διαρρήξεις σε σταθμευμένα αυτοκίνητα γύρω από το γήπεδο της ΑΕΚ «OPAP ARENA» κατά τη διάρκεια αγώνων.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, συνελήφθη τις απογευματινές ώρες της 30ης Ιανουαρίου στη Νέα Φιλαδέλφεια, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, 38χρονος για απείθεια, βία κατά υπαλλήλων και κλοπή κατ’ εξακολούθηση και κατά συναυτουργία.

Στο πλαίσιο διερεύνησης καταγεγραμμένων περιπτώσεων διαρρήξεων-κλοπών από σταθμευμένα αυτοκίνητα σε κοντινή απόσταση από το γήπεδο «OPAP Arena» κατά τη διάρκεια διεξαγωγής αγώνων το τελευταίο τρίμηνο, οι αστυνομικοί περιπολούσαν σε κοντινή απόσταση από το γήπεδο απογευματινές ώρες της 29ης Ιανουαρίου, πριν την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα της ΑΕΚ με αντίπαλο τον Άρη.

Μετά από αναζητήσεις, έκριναν ύποπτα δύο άτομα που κινούνταν πεζή και τους κάλεσαν σε έλεγχο, με τα άτομα να τρέπονται σε φυγή. Οι αστυνομικοί τους ακολούθησαν και σε κοντινή απόσταση ακινητοποίησαν έναν εξ αυτών, τον 38χρονο αλλοδαπό.

Σεσημασμένος ο συλληφθείς που «χτυπούσε» την ώρα των εντός έδρας αγώνων της ΑΕΚ

Σύμφωνα με τo iefimerida.gr, ο 38χρονος που συνελήφθη το απόγευμα της Κυριακής, στη συμβολή των οδών Νικολάου Πλαστήρα και Καμπούρογλου στη Νέα Φιλαδέλφεια, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, είναι σεσημασμένος για κλοπές.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απείθεια, βία κατά υπαλλήλων, κλοπή κατ εξακολούθηση και κατά συναυτουργία, ενώ αναζητείται και ο συνεργός του.