Ιωάννης Απέργης: «Ο Μπέζος ερχόταν στο γύρισμα και μας ρωτούσε "πληρωθήκατε;", "φάγατε;", είναι προστατευτικός» (vid)

Newsroom
Ιωάννης Απέργης: «Ο Μπέζος ερχόταν στο γύρισμα και μας ρωτούσε "πληρωθήκατε;", "φάγατε;", είναι προστατευτικός» (vid)
Ο ηθοποιός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γιάννη Μπέζο, τονίζοντας πόσο προστατευτικός είναι.

Ο Ιωάννης Απέργης μίλησε στο «Happy Day» για τη συμμετοχή του στη σειρά του Alpha «Αυτή η Νύχτα Μένει» αλλά και τον Γιάννη Μπέζο, με τον οποίο έχουν συνεργαστεί.

«Μετά από την σειρά που είχα κάνει την κωμική με τον κύριο Μπέζο, ήθελα να κάνω και μια δραματική. Να μπορώ να αποδείξω σε μένα και ποια είναι τα όριά μου και τι μπορώ να παίξω», είπε αρχικά.

«Ο κύριος Μπέζος είναι ένας συνεργάτης που θα λείψει, όταν αποφασίσει να σταματήσει. Είναι μια αγκαλιά στα νέα παιδιά. Ερχόταν στο γύρισμα και μας ρωτούσε "πληρωθήκατε;", "φάγατε;". Μας άλλαξε catering. Είναι προστατευτικός. Σου δίνει την σκυτάλη, αλλά όταν σου την δίνει δεν παρατά το χέρι του, πάει μαζί σου μέχρι να σιγουρευτείς ότι την έχεις γραπώσει καλά την ευκαιρία για την δουλειά. Εννοείται, όπως όλοι οι άνθρωποι, αν δεν είσαι καλός στην δουλειά σου, δεν θα ασχοληθεί. Μπορεί όταν τελειώσει το επεισόδιο κι έχει ατάκα, να στην δώσει και να πει κλείστε επάνω του. Ποιος άλλος το κάνει αυτό;» είπε.

«Μια ατάκα της μάνας μου, που έχω υιοθετήσει είναι το ίδιο χώμα θα μας σκεπάσει όλους. Ζήσε καλά, πες μια καλή κουβέντα, μια καλημέρα. Ναι φυσικά (σ.σ. έχω άγχος μην αντιμετωπίσει ο γιος μου συμπεριφορές λόγω της καταγωγής). Ο γιος μου είναι φίλος μου. Ήμουν από αυτούς, που ήθελε ένα παιδί από πολύ μικρός, αλλά ήξερα τι ευθύνες έχει. Ήμουν σε παράσταση και δεν είδα την πρώτη μέρα που περπάτησε. Θέλω πολύ να υιοθετήσω παιδί και γιατί όχι και δύο και τρία» πρόσθεσε ο ηθοποιός.