Παρέμβαση Κούγια στην εκπομπή της Χρηστίδου για την υπόθεση της Πάτρας: Στο τέλος της έκλεισε το τηλέφωνο (vid)

Newsroom
Παρέμβαση Κούγια στην εκπομπή της Χρηστίδου για την υπόθεση της Πάτρας: Στο τέλος της έκλεισε το τηλέφωνο (vid)
Ένταση υπήρξε στον «αέρα» της εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου έπειτα από τηλεφωνική παρέμβαση του Αλέξη Κούγια για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών της Πάτρας.

Τηλεφωνική εκπομπή στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» του MEGA έκανε ο Αλέξης Κούγιας. Ο γνωστός ποινικολόγος θέλησε να τοποθετηθεί στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου αναφορικά με όσα δήλωσε σε συνέντευξή του ο ιατροδικαστής Νίκος Καρακούκης για την πολύκροτη υπόθεση του θανάτου των ανήλικων κοριτσιών στην Πάτρα.

«Δέχθηκα βάναυση συκοφαντική δυσφήμιση από τον Αλέξη Κούγια, έφτασε στο σημείο να πει ότι δεν έχω πτυχίο. Επικαλείται ότι έχει στο πλευρό του καθηγητή από τη Θεσσαλονίκη. Δεχθήκαμε τηλέφωνο από άνθρωπο που μας είπε ότι δεν ξέρει τίποτα. Επίσης, οι 8 πραγματογνώμονες που επικαλείται πού γνωρίζουμε τι έχουν καταθέσει; Εγώ δεν έχω πρόσβαση στη δικογραφία. Ο κύριος Κούγιας πιστεύει ότι θα βρει την ιατροδικαστική πλάνη του αιώνα αλλά δεν συνηγορούν τα υπάρχοντα στοιχεία σε αυτό», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κύριος Καρακούκης στην κάμερα της εκπομπής «Φως στο Τούνελ».

Η αντίδραση του Αλέξη Κούγια ήταν άμεση, κάνοντας τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή του MEGA. «Ήταν μία καραστημένη εκπομπή με μοναδικούς καλεσμένους ιατροδικαστές και χωρίς να έχουν κάνει ένα τηλέφωνο στο περιβάλλον της κατηγορουμένης. Θα σας πω ποιες ερωτήσεις έπρεπε να του κάνει ο κύριος Φρέσκος, που δεν τις έκανε» δήλωσε.

Στη συνέχεια της τηλεφωνικής του παρέμβασης, ο γνωστός ποινικολόγος εξαπέλυσε εκ νέου επίθεση ενάντια στους δύο ιατροδικαστές, Νίκο Καρακούκη και Γρηγόρη Λέων, επικαλούμενος στοιχεία που αμφισβητούν την εγκυρότητα των πτυχίων τους.

«Ο κύριος Λέων διαφημίζει σχολή που μπορείς να πάρεις πτυχίο ιατροδικαστή με 850 ευρώ» τόνισε σε κάποιο σημείο ο Αλέξης Κούγιας, με την Σίσσυ Χρηστίδου να τον καλεί να εστιάσουν στην ουσία της υπόθεσης. «Λυπάμαι, γεια σας, γεια σας» της είπε ο Αλέξης Κούγιας και έκλεισε το τηλέφωνο.