Ελεύθερος με αναστολή και πρόστιμο ο τράπερ που συνελήφθη με πιστόλι

Newsroom
Ελεύθερος με αναστολή και πρόστιμο ο τράπερ που συνελήφθη με πιστόλι
Ο τράπερ είναι ιδιαίτερα γνωστός με πολλές επιτυχίες και εκατομμύρια προβολές στις streaming πλατφόρμες.

Οκτώ μήνες φυλάκιση -και χρηματικό πρόστιμο 600 ευρώ-είναι η ποινή που επιβλήθηκε στον γνωστό τράπερ που συνελήφθη χθες (27/1) βράδυ από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, σύμφωνα με το agrinionews.gr.

Ο 29χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου και στη συνέχεια δικάστηκε στο Αυτόφωρο. Ακολούθως αφέθηκε ελεύθερος (η ποινή είναι με αναστολή) και πλέον συνέχισε το δρόμο του για… την Ήπειρο όπου θα παραχωρήσει απόψε την εξ αναβολής (από χθες) συναυλία του.

Θυμίζουμε πως ο τράπερ είναι ιδιαίτερα γνωστός με πολλές επιτυχίες και εκατομμύρια προβολές στις streaming πλατφόρμες στο ενεργητικό του.

Τι συνέβη

Χθες (27/1) οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ του Αγρινίου ακινητοποίησαν το όχημα για τυπική έρευνα στο ύψος της Ρίγανης στην Ιόνια Οδό. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, κάτω από τη φόρμα του , εντοπίστηκε εννιάρι πιστόλι τύπου Glock με γεμιστήρα με εννέα φυσίγγια.

Στη συνέχεια ο τράπερ οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο του Αγρινίου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Η χθεσινή του συναυλία σε πόλης της Ηπείρου αναβλήθηκε «για προσωπικούς λόγους του καλλιτέχνη»-όπως ανέφερε το κατάστημα που θα τον φιλοξενούσε- αλλά οι θαυμαστές του θα αποζημιωθούν σήμερα.