«Μπηχτές» στο Survivor All Star και νέες κόντρες: «Η Καρολίνα πλάνταξε, ο Μάριος ούτε ένα δάκρυ» (vid)

Newsroom
«Μπηχτές» στο Survivor All Star και νέες κόντρες: «Η Καρολίνα πλάνταξε, ο Μάριος ούτε ένα δάκρυ» (vid)
Αιχμηρά σχόλια μετά την αποχώρηση της Καρολίνα Καλύβα, η οποία εξακολουθεί να βρίσκεται στο επίκεντρο λόγω της σχέσης που ανέπτυξε με τον Μάριο Ιωαννίδη.

Η αποχώρηση της Καρολίνας Καλύβα από το Survivor All Star βρίσκεται στο επίκεντρο για τους Μαχητές και στους Διάσημους στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Μάλιστα, όλα τα φώτα στρέφονται στον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη με τον οποίο η Καρολίνα είχε έρθει πολύ κοντά.

Στο trailer για το νέο επεισόδιο της Κυριακής (29/1), οι δυο ομάδες σχολιάζουν στις καλύβες τους την αποχώρηση της Καρολίνας Καλύβα και προκαλούν αντιδράσεις.

«Όταν έφυγε το κορίτσι μας, η Καρολίνα πλάνταξε! Αλλά αυτό το παιδί, ο Μάριος, ούτε ένα δάκρυ δεν έτρεξε» σημειώνει χαρακτηριστικά η Αφροδίτη Σκαφίδα στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. «Δεν αφορά κανέναν η προσωπική μας ζωή. Αυτό που είπαν δηλαδή κάποιοι για την προσωπική ζωή της Καρολίνας, εμένα με έθιξε. Όχι για τη Κάρολ» ξεκαθαρίζει, με τη σειρά της, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, με τα λόγια της να πηγαίνουν στην Στέλλα Ανδρεάδου.

«Ο Ηλίας Γκότσης συνεχίζει να ματσάρει αδύναμους παίκτες ενώ ο ίδιος είναι δυνατός. Κατά πλειοψηφία ο Ηλίας Γκότσης επιμένει και θέλει συνέχεια, κατ’ εξακολούθηση, να ματσάρει είτε εμένα είτε τον Κώστα» τονίζει αιχμηρά ο Σπύρος Μαρτίκας στο επερχόμενο συμβούλιο του νησιού με τον ισχυρό παίκτη της μπλε ομάδας να καλείται να δικαιολογήσει τις κινήσεις και τις επιλογές του.