Οι κορυφαίοι του OnlyFans και τα αδιανόητα ποσά που έχουν βγάλει

Newsroom
Οι κορυφαίοι του OnlyFans και τα αδιανόητα ποσά που έχουν βγάλει
Το OnlyFans έχει αποδειχθεί αρκετά κερδοφόρο για κάποιους χρήστες καθώς έχουν βγάλει μυθικά ποσά.

Τον τρόπο ζωής έχει αλλάξει σε αρκετούς ανθρώπους το OnlyFans όχι μόνο από οικονομικής πλευράς, αλλά και από ψυχολογικής, βοηθώντας τους να αποκτήσουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Κάποιοι από αυτούς έχουν καταφέρει να συγκεντρώσουν εκατομμύρια δολάρια ετησίως, σύμφωνα με διάφορα στοιχεία που κατά καιρούς έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Όπως για παράδειγμα ο χρήστης Blac Chyna, με το πραγματικό όνομα να είναι το Angela White. Η συγκεκριμένη κέρδιζε 20 εκατομμύρια δολάρια ετησίως. Αν και πλέον δεν βρίσκεται στην πλατφόρμα, πριν φύγει χρέωνε τους συνδρομητές 19,99 δολάρια τον μήνα.

Παρόμοια μεγάλα ποσά έχουν κερδίσει κι άλλες διασημότητες και influencers. Παρακάτω ακολουθούν οι πιο επιτυχημένοι

Bella Thorne (11 εκατ. δολάρια): Παρότι η μηνιαία συνδρομή για το προφίλ της είναι δωρεάν, έχει καταφέρει να συγκεντρώσει τέραστια έσοδα.

Cardi B (9,43 εκατ. δολάρια): Όπως και η Blac Chyna, η ράπερ Cardi B δεν είναι πλέον στο OnlyFans, αλλά όταν ήταν, κατάφερε να έχει έσοδα πάνω από 9 εκατομμύρια δολάρια.

Tyga (7,69 εκατομ. δολάρια): Ο ράπερ διέγραψε τον λογαριασμό του στο OnlyFans το 2021, αλλά έφτασε στο απόγειό του με περισσότερα από 7 εκατομμύρια δολάρια.

Mia Khalifa (6,42 εκατομμύρια δολάρια): Μετά την αποχώρησή της από τη βιομηχανία ταινιών για ενήλικες, η Khalifa εντάχθηκε στους OnlyFans και έγινε διάσημη δημοσιεύοντας το είδος περιεχομένου που ήθελε.

Bhad Bhabie (5,2 εκατομ. δολάρια): Η σταρ των μέσων κοινωνικής δικτύωσης χρεώνει τους συνδρομητές 23,99$ το μήνα για να δουν το αποκλειστικό της περιεχόμενο στο OnlyFans, καθιστώντας την μια από τις κορυφαίες σε εισπράξεις στην πλατφόρμα.

Erica Mena (4,49 εκατομ. δολάρια): Ο τηλεοπτικός αστέρας φέρεται να έβγαζε πάνω από 4 εκατομμύρια δολάρια ετησίως, μέσω συμβουλών και αποκλειστικού περιεχομένου.

Gemma McCourt (2,9 εκατομ. δολάρια): Γνωστός ως Gem101 στο OnlyFans, ο influencer έχει γίνει εξαιρετικά δημοφιλής στο OnlyFans. Χρεώνει τους θαυμαστές 30$ το μήνα για μια βασική συνδρομή, κερδίζοντας μια θέση στη λίστα.