Κλέφτης στον Βόλο «τρέλανε» το δικαστήριο: «Μου έδωσαν υπνοστεντόν και έγινα κλεπτομανής»

Newsroom
Κλέφτης στον Βόλο «τρέλανε» το δικαστήριο: «Μου έδωσαν υπνοστεντόν και έγινα κλεπτομανής»
Μια απίστευτη δικαιολογία χρησιμοποίησε ένας διαρρήκτης στο Βόλο όταν βρέθηκε ενώπιον του δικαστηρίου.

Κλέφτης για γέλια και για κλάματα αποδείχθηκε ο 25χρονος στον Βόλο που αρπάζει κινητά, κάρτες και τσάντες. Την Παρασκευή (27/1) οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο για δυο κλοπές κινητών και μιας κάρτας με την οποία έκανε αγορές και «λύγισε» το ακροατήριο από τα γέλια, όπως αναφέρει το gegonota.news.

Αφού κατέθεσαν οι δύο υπάλληλοι καταστημάτων από τις οποίες έκλεψε τα κινητά και μια κάρτα, δήλωσε πως την ώρα των κλοπών δεν ήταν ο εαυτός του διότι δύο φίλοι του, του έδωσαν –χωρίς ο ίδιος να το θέλει –πέντε υπνοστεντόν και θόλωσε.

«Δηλαδή σας νάρκωσαν;», ρώτησε η δικαστής όταν άκουσε την δικαιολογία περί κατανάλωσης πέντε χαπιών. «Όχι, μόνο θόλωσα και αυτά τα χάπια πρέπει να ξέρετε… προκαλούν κλεπτομανία. Όταν συνήλθα ήμουν στο τμήμα, δεν τις θυμάμαι τις κλοπές», είπε με το ακροατήριο να μην σταματά να γελά.

Στη συνέχεια πάντως, ζήτησε συγγνώμη από τα δύο θύματα που τον αναγνώρισαν από τις κάμερες και από το δικαστήριο μια δεύτερη ευκαιρία για να συνεχίσει να ασχολείται με την οικογένειά του, το ενός έτους παιδί του και την καριέρα του ως βοηθός σεφ. Δήλωσε επίσης πως θα κάνει αποτοξίνωση, αλλά παράλληλα ανέφερε πως είναι περιστασιακός χρήστης ουσιών. Καταδικάστηκε σε 6 μήνες με αναστολή και έφυγε από το δικαστήριο με δάκρυα στα μάτια.