Η φοβερή στιγμή που άντρας τραβάει από το πτερύγιο έναν καρχαρία (vid)

Newsroom
Η φοβερή στιγμή που άντρας τραβάει από το πτερύγιο έναν καρχαρία (vid)
Ένας ατρόμητος άντρας έσυρε από το πτερύγιο έναν καρχαρία και το επέστρεψε στην θάλασσα.

Οι λουόμενοι σε μια δημοφιλή παραλία στην Αυστραλία είδαν σοκαρισμένοι, έναν άνδρα να τραβάει ένα καρχαρία μέσα στον ωκεανό από την ουρά του. Ο ατρόμητος άνδρας εθεάθη να πιάνει την ουρά του καρχαρία και με τα δύο χέρια και να οπισθοχωρεί προς την παραλία την Πέμπτη (26/01).

Ο καρχαρίας σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ήταν σχεδόν δύο μέτρα σε μήκος και χτυπιόταν μανιασμένα και καθώς το νερό γινόταν πιο βαθύ, η προσπάθεια του άνδρα γίνονταν όλο και πιο δύσκολη.

Η συγκεκριμένη κίνηση έγινε με πρόσχημα την παραλίγο επίθεση που πήγε να δεχτεί ένα ζευγάρι κολυμβητών από δύο καρχαρίες. Οι καρχαρίες εντοπίστηκαν από τους λουόμενους 30 μέτρα από την ακτή στην παραλία.

Η Jane Wishaw είπε ότι ήταν έτοιμη να μπει στο νερό όταν είδε δύο καρχαρίες να παραμονεύουν στα ρηχά. «Έμεινα εντελώς άναυδη καθώς οι καρχαρίες εμφανίστηκαν κυριολεκτικά από το πουθενά», δήλωσε στο Perth Now.

«Ήταν πραγματικά αρκετά τρομακτικό, καθώς οι καρχαρίες ήρθαν σε απόσταση 4 μέτρων από την ακτή και στη συνέχεια συνέχισαν προς την ακτή πηγαίνοντας μέσα στα φύκια, όπου εξαφανίστηκαν εντελώς από τα μάτια μου», συμπλήρωσε η γυναίκα που στάθηκε αρκετά τυχερή.