Απίθανο περιστατικό: Ένα ψάρι έδωσε τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας ενός Youtuber (vid)

Newsroom
Απίθανο περιστατικό: Ένα ψάρι έδωσε τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας ενός Youtuber (vid)
Ο Youtuber αποφάσισε να κάνει ένα πείραμα, αλλά πήγαν όλα λάθος. Κατά την διάρκεια του livestream έδωσε τα στοιχεία της κάρτας του.

Ακόμη μια παράξενη είδηση έρχεται από το κόσμο του Youtube, καθώς ο άνδρας που βρίσκεται πίσω από το Mutekimaru Channel, αποφάσισε να κάνει ένα πείραμα με πρωταγωνιστή το ψάρι, που έχει ως κατοικίδιο.

Πιο συγκεκριμένα, έφτιαξε ένα σύστημα ελέγχου για τα ψάρια του, ώστε να μπορούν να παίζουν Pokemon στο Nintendo Switch, όπου κολυμπούσαν πάνω από διαφορετικά πλακάκια που αντιπροσώπευαν κουμπιά στον υπολογιστή.

Πιστεύεται ότι ο Ιάπωνας YouTuber ήθελε να δει αν τα ψάρια του θα μπορούσαν να ολοκληρώσουν ένα βιντεοπαιχνίδι μόνα τους, και το σύστημά του λειτούργησε εξαιρετικά καλά, μέχρι που το σύστημα κατέρρευσε απροσδόκητα.

Τότε τα ψάρια κινήθηκαν ξανά στο κύριο μενού της κονσόλας και περιηγήθηκαν γρήγορα μέσα από μια σειρά περίπλοκων μενού, διαβάζοντας ακόμη και μια σελίδα με όρους και προϋποθέσεις και στέλνοντας στον ιδιοκτήτη τους ένα email.

Στη συνέχεια κατέληξαν τελικά σε μια σελίδα που περιείχε τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας του ιδιοκτήτη τους και όλα αυτά σε μια ζωντανή ροή που ήταν ελεύθερα διαθέσιμη σε όλους.

Ο YouTuber χρησιμοποίησε μια κάμερα και ένα ειδικό λογισμικό παρακολούθησης για να μπορέσουν τα ψάρια του να παίξουν το παιχνίδι.Τα ψάρια είχαν ολοκληρώσει ένα προηγούμενο παιχνίδι της σειράς Pokemon σε μόλις 3.000 ώρες.