«Καλοπερνάει» ο Andrew Tate στην φυλακή: Μια ώρα προαυλισμός και κελιά με κατσαρίδες (vid)

Newsroom
«Καλοπερνάει» ο Andrew Tate στην φυλακή: Μια ώρα προαυλισμός και κελιά με κατσαρίδες (vid)
Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν πληροφορίες για τις συνθήκες διαβίωσης, στις φυλακές της Ρουμανίας, του διάσημου influencer και του αδερφού του.

Ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής του kick boxing συνελήφθη μαζί με τον αδελφό του ,στις 29 Δεκεμβρίου, στην Ρουμανία. Ο διάσημος influencer αντιμετωπίζει κατηγορίες για εμπορία ανθρώπων, βιασμό και σύσταση ομάδας οργανωμένου εγκλήματος.

Ο Andrew Tate σοκαρίστηκε μόλις αντίκρισε τον τρόπο ζωής στην ρουμανική φυλακή, η οποία έχει περιγραφεί ως «κολαστήριο γεμάτο κατσαρίδες». Επιπρόσθετα σύμφωνα με την ίδια πηγή στην συγκεκριμένη φυλακή έχουν παρατηρηθεί κακοποιητικές συμπεριφορές μεταξύ των κρατούμενων.

Ο influencer έχει συνηθίσει να ζει μια πλουσιοπάροχη ζωή. Αυτό όμως που συνέβη το βράδυ της Πέμπτης (29/12) έχει φέρει τα πάνω - κάτω στην ζωή του. Ο πρώην αστέρας του kick boxing συνελήφθη μαζί με τον μικρότερο αδελφό του Tristan, ενώ την Παρασκευή (30/12) απορρίφθηκε το αίτημα του δικηγόρου τους να αφεθούν ελεύθεροι από τη φυλακή.

Η έκθεση της Επιτροπής του Συμβουλίου της Ευρώπης, για την πρόληψη των βασανιστηρίων και της απάνθρωπης ή ταπεινωτικής μεταχείρισης, εξέδωσε καταδικαστική ετυμηγορία για το τι μπορεί να περιμένει τον Tate στην φυλακή.

«Ο Tate θα πρέπει να αντιμετωπίσει τις συνέπειες της ποινής του: Οι υλικές συνθήκες σε όλες τις φυλακές που επισκέφθηκε ήταν γενικά κακές», αναφερόταν στην έκθεση.

«Με κελιά ετοιμόρροπα, χωρίς εξοπλισμό (αποθηκευτικούς χώρους, τραπέζια και καρέκλες), και στρώματα και κλινοσκεπάσματα φθαρμένα και μολυσμένα με κοριούς και κατσαρίδες. Έγιναν πολλά παράπονα για την πολύ περιορισμένη πρόσβαση σε ζεστό νερό, καθώς και για την ανεπαρκή θέρμανση εντός των κελιών το χειμώνα».