Συγκλονιστικό βίντεο: Άνδρας που γεννήθηκε χωρίς πόδια έκανε το ντεμπούτο του στο MMA

Newsroom
Συγκλονιστικό βίντεο: Άνδρας που γεννήθηκε χωρίς πόδια έκανε το ντεμπούτο του στο MMA
Ο διάσημος influencer που έχει εμπνεύσει εκατομμύρια ανθρώπους στον κόσμο, απέδειξε για ακόμη μια φορά πως όλα είναι πιθανά.

O Ζιον Κλαρκ από τις ΗΠΑ πραγματοποίησε το επαγγελματικό του ντεμπούτο στο MMA, το Σάββατο βράδυ (17/12).

Ο Κλαρκ γεννήθηκε χωρίς πόδια λόγω μιας σπάνιας γενετικής διαταραχής που ονομάζεται σύνδρομο ουραίας παλινδρόμησης, αλλά δεν άφησε αυτό να τον εμποδίσει να πετύχει τους στόχους του.

Πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια με παιδιά της ηλικίας του να τον κοροϊδεύουν για το πρόβλημα που αντιμετώπιζε. Ήταν αρκετές οι φορές που θέλησε να τραυματίσει τον εαυτό του, όμως δεν το έκανε. Με το πέρας των χρόνων ο Κλαρκ γίνονταν όλο και πιο δυνατός και έβαζε συνεχώς στόχους. Δεν ήθελε να επαναπαυτεί. Έτσι αποφάσισε να κάνει τα πράγματα που αγαπάει, χωρίς να σκέφτεται αν το πρόβλημα υγείας του μπορεί να αποτελούσε εμπόδιο.

Μέσα από τα motivational βίντεο που άρχισε να ανεβάζει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η ιστορία του Ζιον έγινε ευρέως γνωστή.

Σε συνέντευξη που έδωσε σε αμερικάνικο περιοδικό δήλωσε: «Είμαι εξαιρετικός αθλητής, γιατί δεν έχω μάθει να τα παρατάω. Παλεύω κάθε μέρα. Ο μόνος μου αντίπαλος είναι ο εαυτός μου».

Ο Ζιον έκανε το ντεμπούτο του το Σάββατο (17/12) σε επαγγελματικό τουρνουά MMA και κέρδισε. Στο βίντεο φαίνεται η αποφασιστικότητα του αθλητή και η θέληση του πως δεν πρόκειται να σταματήσει να πετυχαίνει τους στόχους του.