Αντωνίου: «Έχω ακυρώσει παράσταση για την ΑΕΚ, στο νέο γήπεδο συγκινείσαι, ονειρεύεσαι, παλεύεις» (vid)

Newsroom
Αντωνίου: «Έχω ακυρώσει παράσταση για την ΑΕΚ, στο νέο γήπεδο συγκινείσαι, ονειρεύεσαι, παλεύεις» (vid)
Ο ηθοποιός αγαπάει πολύ την ΑΕΚ και το δηλώνει σε κάθε ευκαιρία, ενώ αναφέρθηκε και στο πώς νιώθει στο νέο γήπεδο της Ένωσης.

Ο Αντώνης Αντωνίου και η Νατάσα Ασίκη ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή της ΕΡΤ «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» και τους υποδέχτηκαν με τον ύμνο της ΑΕΚ, αφού είναι γνωστό σε όλους πως ο ηθοποιός είναι οπαδός της Ένωσης και μάλιστα ήταν και ο παρουσιαστής μαζί με την Ναταλία Δραγούμη στα εγκαίνια της «Opap Arena».

«Με τον ύμνο της ΑΕΚ», του είπε η Τζένη Μελιτά κι εκείνος απάντησε: «Ε βέβαια».

Μάλιστα, ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι έχει ακυρώσει παράσταση για να δει την ΑΕΚ.

«Την έχω ομολογήσει την αμαρτία μου. Δεν θα το ξανακάνω, αλλά το έκανα. Μια φορά», είπε αρχικά ο Αντώνης Αντωνίου.

«Πώς είναι να είσαι οπαδός μιας ομάδας τόσο φανατικά;», τον ρώτησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος κι εκείνος απάντησε: «Και να μην μπορείς να πας στο γήπεδο; Φρίκη!».

«Εμένα ρώτα. Όταν κάπνιζε ήταν με το ένα τσιγάρο πίσω από το άλλο. Κι έλεγε στον ηλεκτρολόγο "αν σε δω να καπνίζεις ξέρω ότι έχει φάει γκολ η ΑΕΚ". Όταν ήταν η ώρα της παράστασης και δεν μπορούσε να ακούσει», είπε η Νατάσα Ασίκη.

Όσον αφορά το Μουντιάλ, ο γνωστός «Ενωσίτης» ηθοποιός είπε πως είδε πολύ λίγο αφού υποστήριζε την Βραζιλία. «Μουντιάλ είδα πολύ λίγο, μόλις αποκλείστηκε η Βραζιλία, είδα μόνο τον τελικό. Τσατίστηκα, σαν να έχασε η ΑΕΚ. Είμαι ΑΕΚ και Βραζιλία», τόνισε.

Παράλληλα μίλησε για το πώς ένιωσε στο καινούριο γήπεδο της ΑΕΚ: «Βέβαια πήγα, είναι υπέροχο. Συγκινείσαι, δακρύζεις, σκέφτεσαι, ονειρεύεσαι, παλεύεις. Είναι σπουδαίο πράγμα. Σας συμβουλεύω ανεξάρτητα τι ομάδα είστε, να πάτε».

«Αν ζούσε ο Βουτσάς, θα έπρεπε να αναλάβει εκείνος την παρουσίαση στα εγκαίνια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ»

Ωστόσο αναφέρθηκε και στον Κώστα Βουτσά, ο οποίος επίσης ήταν ΑΕΚτσής τονίζοντας: «Πιστεύω πως αν ζούσε ο Κώστας Βουτσάς, θα έπρεπε αυτός να το παρουσιάσει. Πιο ιστορικός, πιο πολλά χρόνια αλλά δυστυχώς δεν το πρόλαβε. Νομίζω ότι αξίζει τον κόπο, είναι ένα απόκτημα για τον ελληνικό αθλητισμό και το ποδόσφαιρο. Κυρίως είναι η ιστορία που έχει πίσω», κατέληξε ο Αντώνης Αντωνίου μιλώντας εμφανώς χαρούμενος για το νέο γήπεδο της Ένωσης.