Τραγωδία στο Παλαιό Φάληρο: Πέθανε ο 16χρονος που αυτοπυροβολήθηκε στο σπίτι του

Newsroom
Τραγωδία στο Παλαιό Φάληρο: Πέθανε ο 16χρονος που αυτοπυροβολήθηκε στο σπίτι του
Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση με το 16χρονο στο Παλαιό Φάληρο που αυτοπυροβολήθηκε

Τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, σε μεζονέτα στο Παλαιό Φάληρο, με τον 16χρονο που αυτοπυροβολήθηκε μέσα στο σπίτι του, να χάνει τελικά τη μάχη για τη ζωή.

Περίπου στις 2 το μεσημέρι της Κυριακής, το 112 έλαβε μια κλήση από τον 16χρονο που γνωστοποίησε πως είναι έτοιμος να αυτοκτονήσει. Στη συνέχεια η γραμμή έκλεισε ενώ στις κλήσεις από το 100 ο νεαρός δεν απαντούσε.
Άμεση ήταν η κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ, της Πυροσβεστικής, και του ΕΚΑΒ. Μόλις μπήκαν στη μεζονέτα, στην οδό Πέλοπος 38, στο Παλαιό Φάληρο, που ήταν κλειδωμένη, εντόπισαν τον 16χρονο με τραύμα στο κεφάλι από 9άρι πυροβόλο όπλο.

Το ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 16χρονος είχε χρησιμοποιήσει το 9αρι όπλο που κατείχε νόμιμα ο πατέρας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida, ο 16χρονος και οι γονείς του, ζούσαν στο εξωτερικό και ήρθαν στην Ελλάδα. Ο ανήλικος, δεν μπορούσε να προσαρμοστεί στο νέο περιβάλλον και βρισκόταν υπό την επίβλεψη ειδικού.