Ζευγάρι στην Αμερική έπεσε με το αυτοκίνητο σε φαράγγι και τους έσωσε λειτουργία του τηλεφώνου (vid)

Newsroom
Ζευγάρι στην Αμερική έπεσε με το αυτοκίνητο σε φαράγγι και τους έσωσε λειτουργία του τηλεφώνου (vid)
Το τηλέφωνο της κοπέλας ήταν εκείνο που «κατάλαβε» πως σημειώθηκε ατύχημα και κάλεσε τις πρώτες βοήθειες.

Η Κλόι και το αγόρι της Κρίστιαν πρέπει να θεωρούν τους εαυτούς αρκετά τυχερούς, μετά από το ατύχημα που τους συνέβη. Το ζευγάρι έπεσε σε γκρεμό, λίγο έξω από την Καλιφόρνια, με το αμάξι από ύψος κοντά στα 100 μέτρα, και βγήκαν ζωντανοί.

Το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει μια εκδρομή, χωρίς όμως να υπολογίσει το τι πρόκειται να συμβεί. Καθώς ήταν στον αυτοκινητόδρομο, ο Κρίστιαν πήγε στη δεξιά λωρίδα, ωστέ να αφήσει ένα άλλο αμάξι να προσπεράσει. Μέσα σε λίγα μόλις κλάσματα του δευτερολέπτου, το αμάξι βρέθηκε εκτός πορείας με αποτέλεσμα να πέσει στον γκρεμό.

Το αυτοκίνητο προσγειώθηκε με την οροφή. Μόλις καταφέραμε να βγούμε από αυτό, κοιταχτήκαμε προκειμένου να διαπιστώσουμε πως και οι δυο είμαστε καλά στην υγεία μας, δήλωσε στο περιοδικό People η Κλόι.

Το πρώτο πράγμα που έκανε η κοπέλα ήταν να ελέγξει που είναι το κινητό της, ώστε να καλέσει βοήθεια. Μόλις το πήρε στα χέρια της αντιλήφθηκε πως το κινητό από μόνο είχε κάνει κλήση στην άμεση βοήθεια και είχε στείλει τις συντεταγμένες που βρίσκονταν το ζευγάρι.

Η νέα λειτουργία του iphone λειτούργησε αποτελεσματικά, καθώς μέσα σε μόλις 30 λεπτά είχαν καταφτάσει τόσο η αστυνομία, όσο και ασθενοφόρα.

Για την διάσωση του ζευγαριού χρειάστηκε η βοήθεια ελικοπτέρου, το οποίο τους μετέφερε στο πλησιέστερο νοσοκομείο.Τόσο η Κλόι όσο και ο Κρίστιαν την γλίτωσαν με κάτι μώλωπες.