Σήκωσε μανίκια ο Άδωνις: Βρέθηκε στη λαχαναγορά και κουβάλησε τελάρα (vid)

Newsroom
Σήκωσε μανίκια ο Άδωνις: Βρέθηκε στη λαχαναγορά και κουβάλησε τελάρα (vid)
Στην κεντρική λαχαναγορά Αθηνών βρέθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος δεν δίστασε να βάλει ένα χεράκι.

Την κεντρική λαχανογορά Αθηνών επισκέφτηκε το πρωί του Σαββάτου (17/12) ο Άδωνις Γεωργιάδης. Εκεί οι έμποροι συγκέντρωσαν πάνω από 40 τόνους φρέσκων τροφίμων που θα δοθούν ως δωρεά για τις ημέρες των εορτών σε ενορίες, κοινωνικά παντοπωλεία και φορείς που στηρίζουν οικονομικά ασθενέστερους πολίτες.

Την παραλαβή τους έκανε ο υπουργός Ανάπτυξης, ο οποίος μάλιστα δεν δίστασε να βάλει και ένα χεράκι στην φόρτωση των προμηθειών στα φορτηγά που περίμεναν.

«Ήρθαμε σήμερα εδώ στην Κεντρική Λαχαναγορά Αθηνών στον Ρέντη γιατί με πρωτοβουλία των ανθρώπων της Κεντρικής Λαχαναγοράς συγκεντρώθηκαν 40 τόνοι φρέσκα τρόφιμα. Ήδη τώρα που μιλάμε φορτώνονται σε φορτηγά για να μοιραστούν σε μητροπόλεις της νότιας Αθήνας, του Πειραιά και της βόρειας Αθήνας, σε κοινωνικά παντοπωλεία και γενικά σε χώρους όπου άνθρωποι που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να γεμίσουν το γιορτινό τους τραπέζι θα βρουν μία μικρή ανακούφιση μέσα σε αυτές τις εορτές.

Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον κ. Καββαδία, τον κ. Αποστολάκο, τα μέλη της Κεντρικής Λαχαναγοράς και τους εργαζόμενους, διότι όλοι τους συνέβαλαν να μαζευτεί αυτή η πολύ μεγάλη ποσότητα τροφίμων και να δώσουμε λίγη χαρά στους συμπολίτες μας εν μέσω εορτών. Να ευχαριστήσω επίσης τους βουλευτές της ΝΔ, κ. Γιάννη Τραγάκη και κ. Δημήτρη Μαρκόπουλο που ήταν μαζί μου σε αυτή την προσπάθεια για να κάνουμε κάτι τόσο σημαντικό τις άγιες αυτές μέρες», ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης.