Απίστευτη καταγγελία στον Βόλο: Πατέρας απείλησε με καραμπίνα τους συμμαθητές του γιου του επειδή του έκαναν bullying

Newsroom
Απίστευτη καταγγελία στον Βόλο: Πατέρας απείλησε με καραμπίνα τους συμμαθητές του γιου του επειδή του έκαναν bullying
Με μια καραμπίνα απείλησε ένας πατέρας στον Βόλο τους συμμαθητές του γιου του.

Στο αυτόφωρο οδηγήθηκε την Παρασκευή (16/12) στο Αυτόφωρο ένα ζευγάρι γονέων από τον Αλμυρό του Βόλου διότι ο πατέρας φέρεται να απείλησε συμμαθητές του γιου του, οι οποίοι κατέθεσαν ότι έβγαλε εναντίον τους καραμπίνα.

Σύμφωνα με το gegonota.news, μαθητές Γυμνασίου μάλωσαν την Πέμπτη στο σχολείο και μια ομάδα ακολούθησε ένα παιδί ως το σπίτι του, περιπαίζοντας το. Όταν συγκεντρώθηκαν έξω από το σπίτι βγήκε η μητέρα του παιδιού και επιτέθηκε φραστικά εναντίον τους. Στη συνέχεια στην αυλή του σπιτιού εμφανίστηκε ο πατέρας του παιδιού κρατώντας καραμπίνα, σύμφωνα με τις μαρτυρίες.

Τα παιδιά, μετέφεραν στους γονείς τους τι είχε συμβεί και ακολούθησε καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα Αλμυρού με αποτέλεσμα, να συλληφθεί το ζευγάρι με την κατηγορία της εξύβρισης και της απειλής, ενώ ο πατέρας κατηγορείται για παράνομη οπλοκατοχή.

Ωστόσο στο σπίτι του ζευγαριού όταν ακολούθησε έρευνα δεν βρέθηκε όπλο. Το ζευγάρι έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Δευτέρα, ενώ το σχολείο με την σειρά του καλείται να εξετάσει τι συνέβη και εκτροχιάστηκε η κατάσταση μεταξύ των μαθητών. Θα εξεταστεί αφενός αν υπάρχει υπόθεση bullying εντός του σχολείου και αφετέρου εάν ο καυγάς των μαθητών που εξελίχθηκε εκτός σχολείου αφορά άλλες διαφορές που ενδεχομένως ενέχουν και παραβατικές συμπεριφορές.