Μητέρα ανέβασε βίντεο με το οποίο ισχυρίζεται ότι το πνεύμα του άντρα της επισκέφτηκε στην κούνια το μωρό τους (vid)

Newsroom
Μητέρα ανέβασε βίντεο με το οποίο ισχυρίζεται ότι το πνεύμα του άντρα της επισκέφτηκε στην κούνια το μωρό τους (vid)
Μια νεαρή γυναίκα που «έχασε» τον σύζυγό της, ισχυρίζεται ότι το πνεύμα του, επισκέπτεται στην κούνια το μωρό τους την ώρα που κοιμάται.

Μια χρήστης του TikTok έχει καταφέρει να γίνει viral εξαιτίας ενός βίντεο που ανέβασε. Το βίντεο καταγράφει το μωρό της να κοιμάται μέσα στην κούνια, με την ίδια να ισχυρίζεται ότι το επισκέπτεται το πνεύμα του άντρα της.

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Η Γουίτνεϊ Άλεν είναι μια νεαρή μητέρα που πρόσφατα έμεινε χήρα. Μεγαλώνει πλέον μόνη της τα δύο παιδιά της και συχνά βρίσκει διέξοδο στο TikTok για να ξεχνάει τον πόνο της.

Ο σύζυγός της Ράιαν, πέθανε έπειτα από σοβαρό αλλεργικό σοκ που του προκάλεσε τσίμπημα μέλισσας. Έκτοτε ανεβάζει βίντεο στο TikTok, τα οποία μοιράζεται με τους 25 χιλιάδες ακόλουθούς της. Σε ένα από αυτά, φαίνεται μια φωτεινή σφαίρα πάνω από το κεφάλι του μωρού της, την ώρα που κοιμάται στην κούνια.

«Ο σύζυγός μου πέθανε στις 7 Απριλίου 2022 όταν ο δεύτερος γιος μας ήταν 3 μηνών», έγραψε η Γουίτνεϊ και συνέχισε: «Απόψε ένιωσα σαν να είδα τον σύζυγό μου να ηρεμεί το μωρό μας».

Στο βίντεο φαίνεται μια λαμπερή σφαίρα να κινείται πάνω από το κεφάλι του γιου της, σαν κάποιος να τον χαϊδεύει.

@whitneylynallen The veil is thin ✨ . . . . . #lifeafterdeath #spirit #veilbetweenlifeanddeath #veilbetweentheworlds #spirits #afterlife #guardianangel #guardianangels #heaven #widow #widowlife #widowed #widowtalk #datingafterloss #datingafterdeath #loveafterloss #widowhood #youngwidow #soloparent #soloparenting #widowedmom #widowspeak #griefislove #griefhealing #griefsupport #loveafterloss #policewife #thinblueline #leowife #lossofalovedone ♬ Coastline - Hollow Coves

Βλέποντας το βίντεο, αρκετοί από τους ακόλουθούς της την πίστεψαν και έσπευσαν να σχολιάσουν: «Είναι το πιο εκπληκτικό πράγμα που έχω δει ποτέ», έγραψε κάποιος. «Σού λέω ότι είναι ο σύζυγός σου. Θεέ μου είναι ο φύλακας Άγγελός του. Ο γιος σου είναι θεϊκά προστατευμένος», σχολίασε κάποιος άλλος.

Ωστόσο, η Γουίτνεϊ σε ένα άλλο βίντεο έδωσε μια ανατριχιαστική λεπτομέρεια. Εξήγησε ότι η λαμπερή σφαίρα πάνω από μωρό ήταν σημάδι του συζύγου της, λόγω του σημείου του κεφαλιού στο οποίο είχε σταθεί. «Όταν ήμουν 12 εβδομάδων έγκυος, ένας προκαταρκτικός υπέρηχος έδειξε ότι το μωρό είχε ένα μεγάλο κυστικό ύγρωμα πίσω από το λαιμό του. Ο Ράιαν με καθησύχασε ότι ο Λέο θα ήταν υγιής».

Λίγο αργότερα, το ζευγάρι ενημερώθηκε ότι το μωράκι ήταν απολύτως υγιές. Τότε ήταν που ο σύζυγός της υπέστη το αλλεργικό σοκ που τον έριξε σε κώμα. «Πιστεύω ότι ο Ράιαν αντάλλαξε τη ζωή του με την ζωή του γιου μας», πρόσθεσε η νεαρή μητέρα.

@whitneylynallen A father’s love 🥺✨ . . . . #lifeafterdeath #spiritrealm #spirit #afterlife #spirits #guardianangel #guardianangels #heaven #fatherslove #afatherslove #widow #widowlife #widowed #widowtalk #datingafterloss #datingafterdeath #loveafterloss #widowhood #youngwidow #soloparent #soloparenting #widowedmom #widowspeak #griefislove #griefhealing #griefsupport #findingloveafterloss #partnered #policewife #thinblueline #leowife #lossofalovedone #growingaroundgrief #traumahealing #hopeforwidows #widowshelpingwidows #widowsofinstagram #missingyou #griefjourney ♬ Strangers - Ethel Cain