10χρονος στο Μιλγουόκι πυροβόλησε την μητέρα του επειδή δεν του αγόρασε VR (vid)

Newsroom
10χρονος στο Μιλγουόκι πυροβόλησε την μητέρα του επειδή δεν του αγόρασε VR (vid)
Μια τραγική ιστορία εκτυλίχθηκε την περασμένη Τετάρτη (14/12), με ένα παιδί να σκοτώνει την μητέρα του, επειδή δεν του αγόρασε VR εξοπλισμό.

Ένα 10χρονο αγόρι από το Μιλγουόκι των ΗΠΑ δολοφόνησε την μητέρα του όταν εκείνη του αρνήθηκε να του αγοράσει ένα VR headset αξίας 500€. Η είδηση έχει προκαλέσει θλίψη στην πολιτεία.

Στο δικαστήριο που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (14/12) ο δικηγόρος του παιδιού που έχει αναλάβει την υπεράσπιση του ζήτησε από τον δικαστή της υπόθεσης αλλά και από τους ενόρκους, να μειωθεί η αποζημίωση αποφυλάκισης από τα 50.000€ στα 100€.

Σύμφωνα με πληροφορίες το αγόρι πάσχει από «εκρήξεις θυμού» και πυροβόλησε την μητέρα του χωρίς να έχει επίγνωση των πράξεων του. Μετά την πράξη του ο 10χρονος πήγε κατευθείαν στην γιαγιά του και ομολόγησε την πράξη του.

Το αγόρι στην κατάθεση του στην αστυνομία αρχικά δήλωσε πως πυροβόλησε την μητέρα του κατά λάθος και όχι από πρόθεση. Στην συνέχεια όμως της συζήτησης και αφού οι αστυνομικοί γνώριζαν το θέμα που αντιμετώπιζε το αγόρι, τελικά ομολόγησε.

Ο 10χρονος θα δικαστεί χωρίς κανένα ελαφρυντικό και σαν να είναι ενήλικας και όχι σαν μικρό παιδί. Η ποινή του μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 60 χρόνια φυλάκισης.