Μαρτυρία στη Νικολούλη συνδέει πρόσωπα για την δολοφονία του Άλεξ: «Θα τα πούμε εκτός αέρα, είναι κάτι σοβαρό»

Newsroom
Μαρτυρία στη Νικολούλη συνδέει πρόσωπα για την δολοφονία του Άλεξ: «Θα τα πούμε εκτός αέρα, είναι κάτι σοβαρό»
Οι μαρτυρίες και τα νέα στοιχεία που υπάρχουν οδηγούν τις αρχές, όπως ειπώθηκε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» να ξεκινήσουν εκ νέου οι έρευνες.

Έχουν περάσει σχεδόν 17 χρόνια από την ημέρα της δολοφονίας του Άλεξ, αλλά η υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο δεν έχει ξεχάσει. Και όχι μόνο δεν έχει ξεχαστεί, αλλά ο φάκελός της, φαίνεται να ανοίγει ξανά, με νέες έρευνες.

Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε ο δικηγόρος της οικογένειας Μανώλης Αναστασάκης, που μίλησε στο «Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη, καθώς όπως είπε οι Αρχές με τα νέα στοιχεία και μαρτυρίες που προσκομίστηκαν, έχουν πλέον πειστεί ότι συντρέχει σοβαρός λόγος να γίνει νέα έρευνα σε συγκεκριμένο χώρο στην Μπαρμπούτα, όπου η «άγουρη» συμμορία άφησε το πτώμα του παιδιού.

Κάποιοι ενήλικες από το περιβάλλον τους με διασυνδέσεις στη νύχτα, φρόντισαν να εξαφανίσουν τη σορό του στην κοντινή περιοχή. Σε συνεργασία με τον εισαγγελέα και τον καθηγητή του Εργαστηρίου Εφαρμοσμένης Γεωφυσικής του ΑΠΘ, Γρηγόρη Τσόκα, θα συντονίσουν το νέο κύκλο ερευνών.

Ο κύριος Αναστασάκης, δήλωσε αισιόδοξος για την εξέλιξη των ερευνών και την πορεία της υπόθεσης. «Οι Αρχές φέρεται να έχουν εντοπίσει ένα συγκεκριμένο χώρο όπου θα γίνει η έρευνα. Είμαι αισιόδοξος ότι και αυτή η υπόθεση με τη δική σας συμβολή θα φτάσει στην εξιχνίασή της.»

«Ευχαριστώ που επιμένετε για να βρεθεί ο γιος μου…»

Η Νατέλα, η τραγική μάνα του Άλεξ που περιμένει όλα αυτά τα χρόνια καρτερικά να λάβει τις απαντήσεις που ζητά, μίλησε στο «Τούνελ» και την Αγγελική Νικολούλη για τις εξελίξεις στην υπόθεση.

«Μου κάνει εντύπωση η επιμονή σας μετά από όλα αυτά τα χρόνια, που το συνεχίζετε. Μερικές φορές, πραγματικά περνάνε δεκαετίες ώσπου να μάθει κάποιος την αλήθεια. Θέλουμε να λύσουμε αυτόν τον άσχημο γρίφο για να μείνουν λιγότερες αναπάντητες ερωτήσεις και στον κόσμο. Εγώ δεν μπορώ να το αφήσω. Εδώ μιλάμε για τη μοίρα ενός αγοριού που δυστυχώς δεν εξελίχτηκε καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Με περίσσιο κουράγιο και μεγαλείο ψυχής, πρόσθεσε: «Χρειάστηκαν και πολλά χρόνια και μεγάλη προσπάθεια για να βγει κάτι. Εγώ είμαι έτοιμη να αντιμετωπίσω ό,τι μου επιφυλάσσει η μοίρα παρακάτω, γιατί πρέπει να μάθουμε τι συνέβη. Αν φτάσουμε σε κάποιο αποτέλεσμα, θα είναι λύτρωση για όλους μας. Εμείς αυτό που περιμένουμε τώρα, είναι να γίνουν επιπλέον έρευνες».

Μάλιστα, κατά την διάρκεια της εκπομπής υπήρξε και ένα τηλέφωνο που έδωσε κάποια στοιχεία για τη σύνδεση εμπλεκόμενων προσώπων, για το οποίο η Αγγελική Νικολούλη ενημέρωσε τον δικηγόρο της οικογένειας.