Μάγδα Τσέγκου: «Η τηλεόραση μου άφησε αυτοάνοσο, το πάθαινα όταν ήμουν στον αέρα με τον Αυτιά» (vid)

Newsroom
Μάγδα Τσέγκου: «Η τηλεόραση μου άφησε αυτοάνοσο, το πάθαινα όταν ήμουν στον αέρα με τον Αυτιά» (vid)
Η Μάγδα Τσέγκου μίλησε για τα χρόνια που έκανε πρωινή εκπομπή στην τηλεόραση και για την σχέση που έχει πλέον με τον Γιώργο Αυτιά.

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» του Alpha μίλησε η Μάγδα Τσέγκου, όπου αναφέρθηκε στην εμπειρία που έζησε στην πρωινή ζώνη με τον Γιώργο Αυτιά, τις σχέσεις που διατηρούν σήμερα αλλά και το αυτοάνοσο που της άφησε η ενασχόλησή της με την τηλεόραση.

«Το πρωινό ξύπνημα στις 3 τα ξημερώματα μου έβγαλε ένα αυτοάνοσο, τη νευραλγία τριδύμου, η οποία με κατέστρεψε. Θα σου το πω εν συντομία: σε χτυπάει ρεύμα στο κεφάλι και δε μπορείς να κάνεις τίποτα. Πονάει φρικτά αυτό το πράγμα, το είχα όταν ήμουν στον αέρα με τον Αυτιά», ανέφερε η Μάγδα Τσέγκου.

Η δημοσιογράφος ρωτήθηκε και για την απομάκρυνση της Ντόρας Κουτροκόη από τον ΣΚΑΪ. «Όταν μία επιχείρηση επιλέγει να σταματήσει τη συνεργασία της με έναν άνθρωπο, για κάποιον λόγο το κάνει. Εγώ μίλησα με τη Ντόρα και μου είπε ότι δεν το ήξερε, απ’ ό,τι κατάλαβα κανονίζει κάτι άλλο», πρόσθεσε η Μάγδα Τσέγκου, ενώ αποκάλυψε ότι οι σχέσεις της με τον Γιώργο Αυτιά έχουν πλέον αποκατασταθεί.

«Ούτε εγώ ζήτησα συγγνώμη, ούτε εκείνος. Όλα λύνονται μέσα από την κουβέντα. Μας κάλεσε εμένα και την οικογένειά μου για να μας συλλυπηθεί για τον θάνατο του Άγγελου» ανέφερε χαρακτηριστικά.