Ο Παύλος Χαϊκάλης επιστρέφει και αναλύει τον αστρολογικό χάρτη της Εύας Καϊλή (vid)

Newsroom
Ο Παύλος Χαϊκάλης επιστρέφει και αναλύει τον αστρολογικό χάρτη της Εύας Καϊλή (vid)
Συνεχίζει τις αστρολογικές του προβλέψεις ο Παύλος Χαϊκάλης, ο οποίος στο τελευταίο του βίντεο ασχολήθηκε με το πρόσωπο των ημερών.

Η Εύα Καϊλή αποτελεί το πρόσωπο των ημερών μετά την αποκάλυψη του τεράστιου σκανδάλου που έχει συγκλονίσει την Ευρώπη αλλά και το κόσμο.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και κάθε λεπτό έρχονται στο φως της δημοσιότητας νέες αποκαλύψεις για το σκάνδαλο Qatar-gate. Με πρόφαση τις τελευταίες εξελίξεις της συγκεκριμένης υπόθεσης που έχει ταρακουνήσει την Ευρώπη, ο Παύλος Χαϊκάλης αποφάσισε να κάνει τον αστρολογικό χάρτη της Εύας Καϊλή.

Ο ηθοποιός ανέβασε στο κανάλι του στο YouTube την ανάλυση του όπως λέει και ο ίδιος: «δεν καταδικάζει τίποτα και κανέναν, ενώ ούτε παίρνει θέση για το σκάνδαλο διαφθοράς».

«Επαναλαμβάνω πάλι, μη βρεθούν κάποιοι έξυπνοι και αρχίσουν να λένε ότι καταδικάζουμε, εμείς εδώ εξετάζουμε αστρολογικά τον χάρτη ενός ατόμου σε σχέση με τις εκλείψεις», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Παύλος Χαϊκάλης.

Σε άλλο σημείο της ανάλυσης αναφέρει πως «το συγκεκριμένο άτομο κάποια στιγμή στη ζωή του θα έχει βάσανα και περιπέτειες».