Ο «Ταξιδιώτης του χρόνου» αποκαλύπτει πόσα έβγαλε από το ψεύτικο βίντεο με τα πλάνα από τον τελικό του Μουντιάλ (vid)

Newsroom
 Ο «Ταξιδιώτης του χρόνου» αποκαλύπτει πόσα έβγαλε από το ψεύτικο βίντεο με τα πλάνα από τον τελικό του Μουντιάλ (vid)
Μετά τη κατακραυγή στα σχόλια ο «Ταξιδιώτης του Χρόνου» αναγκάστηκε να αποκαλύψει ότι όλα έγιναν... για τα λεφτά.

Δεν είναι ποτέ ωραίο όταν κάποιος αρνείται να υποχωρήσει μετά την απόδειξη του λάθους του, ειδικά όταν αυτό συμβαίνει στο TikTok μπροστά σε ένα κοινό εκατομμυρίων ανθρώπων. Και όμως, ένας άνδρας που ισχυρίζεται ότι είναι «ταξιδιώτης του χρόνου» και δημοσίευσε πλάνα από «τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022» δεν πρόκειται να αφαιρέσει το κλιπ, παρόλο που έχει αποδειχθεί ότι είναι κατάφωρα ψευδές.

Το βίντεο του δημιουργού του TikTok υποτίθεται ότι έδειχνε τη Βραζιλία να νικάει τη Γαλλία και να κερδίζει το τουρνουά ποδοσφαίρου, αλλά τώρα γνωρίζουμε ότι αυτό είναι αδύνατο, αφού η ομάδα της Νότιας Αμερικής έχει ήδη αποκλειστεί.

@worldcuptimetraveller helping you out like last year #worldcup #wm #wc #wc2022 #qatar #qatar2022 #football #timetravel #timetraveler #brazil #france ♬ Back in Time x Hung Up - worldcup time traveller

Το κλιπ έχει προβληθεί 32 εκατομμύρια φορές και έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 2,8 εκατομμύρια likes και 26.800 σχόλια από τότε που αναρτήθηκε στις 25 Νοεμβρίου.

Γνωρίζουμε ότι η επιτυχία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να συνοδεύεται από οικονομικές απολαβές, οπότε δεν αποτελεί ίσως έκπληξη το γεγονός ότι εξαργύρωσε το viral hit του.

Απαντώντας σε ένα σχόλιο ενός χρήστη, αποκάλυψε: «Έβγαλα πάνω από 500€ με αυτό το βίντεο», προσθέτοντας: «Δεν θα το διαγράψω».