Ταξιδιώτης του χρόνου «αποκαλύπτει» τον νικητή του Μουντιάλ 2022 με πλάνα από τον τελικό (vid)

Newsroom
Ταξιδιώτης του χρόνου «αποκαλύπτει» τον νικητή του Μουντιάλ 2022 με πλάνα από τον τελικό (vid)
Ο «ταξιδιώτης του χρόνου» μοιράζεται τα δικά του πλάνα από το τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, που δείχνουν ποιος θα κερδίσει στο τελικό.

Ένας αυτοαποκαλούμενος «ταξιδιώτης του χρόνου» μοιράστηκε αυτό που ισχυρίζεται ότι είναι πλάνα από τρεις εβδομάδες στο μέλλον που δείχνουν ποιος θα κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, οι φίλοι του ποδοσφαίρου σε όλο τον κόσμο συντονίζονται και υποστηρίζουν τη χώρα τους ή όποια χώρα συμπαθούν.

Όσο για το ποιος θα κερδίσει τον τίτλο, κανείς δεν μπορεί να το μαντέψει σε αυτό το σημείο - εκτός από έναν χρήστη του TikTok που πιστεύει ότι ξέρει ήδη ποια ομάδα θα το φέρει στην πατρίδα.

@worldcuptimetraveller helping you out like last year #worldcup #wm #wc #wc2022 #qatar #qatar2022 #football #timetravel #timetraveler #brazil #france ♬ Back in Time x Hung Up - worldcup time traveller

Ο χρήστης με το εύστοχο όνομα "Ταξιδιώτης του χρόνου για το Παγκόσμιο Κύπελλο" είναι ένας από τους πολλούς χρήστες του TikTok που ισχυρίζονται ότι είναι από το μέλλον και ότι μπορούν να κάνουν άλματα στο χρόνο.

Σε αντίθεση με τους συναδέλφους τους, ωστόσο, αυτός φαίνεται να έχει κάνει αρκετές σωστές προβλέψεις, συμπεριλαμβανομένου του τελικού σκορ της Ιταλίας στον τελικό του Euro 2022 πέρυσι. Ένα άλλο απόσπασμα δείχνει ότι προέβλεψαν με ακρίβεια τη νίκη της Αγγλίας με 4-0 εναντίον της Ουκρανίας στην ίδια διοργάνωση.

Το αποκαλυπτικό κλιπ δείχνει την κατάκτηση του τίτλου από τη Βραζιλία, προβάλλοντας ποδοσφαιριστές και οπαδούς από τη χώρα της Νότιας Αμερικής να πανηγυρίζουν την τεράστια νίκη.

Μαζί με το βίντεο έγραψαν: «Η Βραζιλία μόλις κέρδισε τη Γαλλία στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022».

Αρκετοί δεν έχουν πειστεί, με μερικούς να επισημαίνουν ότι το λεγόμενο υλικό από το μέλλον φαίνεται να είναι από το γκολ που πανηγύρισε ο Ριτσάρλισον. Κάποιοι, ωστόσο, έσπευσαν να επισημάνουν τις νικηφόρες προβλέψεις του «ταξιδιώτη του χρόνου».

«Είχε δίκιο για το Euro 2020 btw», είπε ένας, ενώ ένας άλλος έγραψε: «Φανταστείτε αν έχει δίκιο ξανά».