To Langley's Gin μάς ταξίδεψε στην Αράχωβα και έφερε νωρίτερα τα Χριστούγεννα!

Τζίνα Κυριαζοπούλου
To Langley's Gin μάς ταξίδεψε στην Αράχωβα και έφερε νωρίτερα τα Χριστούγεννα!
Ένα διήμερο στη μαγευτική Αράχωβα παρέα με το Langley’s Gin ήταν αρκετό για να μας βάλει από τώρα σε κλίμα Χριστουγέννων.

Δημοφιλής, κοσμοπολίτικη, πολυσύχναστη. Δεν θεωρείται τυχαία η «Μύκονος του χειμώνα», καθώς συγκεντρώνει πλήθη από όλη την επικράτεια της χώρας. Ιδανική εξόρμηση είτε για ένα Σαββατοκύριακο, είτε για πολυήμερες διακοπές. Ο λόγος για την Αράχωβα, η οποία διαχρονικά αποτελεί έναν από τους κορυφαίους προορισμούς για χειμερινές αποδράσεις. Σε απόσταση μόλις 2 ωρών από την Αθήνα, η Αράχωβα γίνεται η ιδανική εξόρμηση που καλύπτει τα γούστα όλων. Από σκι στον Παρνασσό, μέχρι επίσκεψη στον ιστορικό αρχαιολογικό χώρο των Δελφών ή βόλτα στα πανέμορφα γραφικά στενά του χωριού.

Πώς μπορεί μία εκδρομή στην Αράχωβα να γίνει ακόμα πιο ιδανική; Η ομάδα του Langley’s Gin μέσα σε δύο μόλις ημέρες μας έδωσε την απάντηση.

....

Μια απλή Δευτέρα ξεκινήσαμε από το ΟΑΚΑ με προορισμό το μαγευτικό αυτό μέρος της Ελλάδας. Οι άνθρωποι του Langley’s Gin μάς συνόδευσαν σε αυτή την εξόρμηση και μας έκαναν να νιώσουμε οικεία κι ευχάριστα.

Μετά από δύο και κάτι ώρες στο δρόμο, φτάσαμε στον προορισμό μας. Η πρώτη στάση περιελάμβανε brunch στην καρδιά της Αράχωβας, ώστε να μπορέσουμε να ανακτήσουμε δυνάμεις για τη συνέχεια. Τα υπέροχα scrumbled eggs, τις πολύχρωμες σαλάτες, την ποικιλία σε σφολιάτες και τα πεντανόστιμα pancakes συνόδευσαν δροσερά cocktails με βάση το Langley’s Gin και τη μέντα. Ό, τι πρέπει για να ξεκινήσει σωστά η μέρα μας!

....

Μία ολιγόωρη στάση στο ξενοδοχείο Tagli Resort για να τακτοποιήσουμε τα πράγματά μας ήταν απαραίτητη πριν αναχωρήσουμε για πεζοπορία στον Παρνασσό. Αφού φορέσαμε τα Langley’s μπουφάν μας και τις Langley’s γαλότσες μας - απαραίτητα αξεσουάρ για μία εξόρμηση στο βουνό - αναχωρήσαμε παρέα με τον Δημήτρη Κουλούρη για να απολαύσουμε τις ομορφιές της φύσης. Ο φρέσκος, καθαρός βουνίσιος αέρας μάς αναζωογόνησε και μας άνοιξε την όρεξη για τις Langley’s εμπειρίες που θα ακολουθούσαν.

....
Ευτυχία Λαζάρου, Σάββας Κάλφας, Έλενα Αθανασοπούλου, Ναταλία Αρσενικού
....
Γιάννης Δρυμωνάκος

Το βράδυ τα ρολόγια όλων μας έδειχναν Gin o' clock. Στον υπέροχο χώρο του εστιατορίου του Tagli Resort στολίσαμε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, ζεσταθήκαμε δίπλα στο τζάκι και, φυσικά, απολαύσαμε festive Langley’s cocktails. Η επίγευση του Gin σε συνδυασμό με το ginger ακόμα κατακλύζει ευχάριστα τον ουρανίσκο μου.

....
Σάββας Κάλφας & Έλενα Αθανασοπούλου
....
Ευτυχία Λαζάρου, Μαρίνα Κουταρέλλη, Φωτεινή Τράκα, Πηνελόπη Καλέντη, Ναταλία Αρσενικού

Όπως μας εξήγησε ο barman, το Langley's Gin παράγεται στην Αγγλία από 100% αγγλικό σιτάρι, παρασκευάζεται σύμφωνα με τους αυστηρούς κανόνες του London Dry Gin και επιδέχεται μία και μόνο απόσταξη. Έτσι, χρησιμοποιούνται μόνο τα πρώτα και καλύτερα έλαια από τα βότανα του. Άλλωστε, από την πρώτη κιόλας γουλιά συνειδητοποιείς πως δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ψηφίστηκε ως "Gin of the Year" στον Διεθνή Διαγωνισμό Ποτών της Νέας Υόρκης το 2016.

....
Μαρία Ρακιντζόγλου, Κατερίνα Παπαχρήστου, Zoi Skiadopoulos από την ομάδα του Langley’s Gin

Η βραδιά έκλεισε ιδανικά με ένα υπέροχο γιορτινό δείπνο στο Τeresa Country Lodge με ακόμα περισσότερες Langley’s gin επιλογές που ικανοποίησαν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Μετά την spicy γεύση που μας άφησε το ginger, ήταν ώρα για μία ανάσα δροσιάς. Το Langley’s Gin εναρμονίστηκε άψογα με την δροσιά του αγγουριού σε ένα cocktail που είναι ιδανικό για κάθε περίσταση.

....
Τζόση Βιτζηλαίου (Communications Manager ΑΜΒΥΞ) & Χρυσσιάνα Ανδριοπούλου

Το επόμενο πρωί, αφού απολαύσαμε ένα πλούσιο πρωινό στο ξενοδοχείο μας, ξεκινήσαμε για το ταξίδι της επιστροφής στην πραγματικότητα της Αθήνας. Οι αναμνήσεις αυτού του μοναδικού διημέρου που ήταν γεμάτο εκπλήξεις, διασκέδαση και άφθονο Langley’s Gin θα μας ταξιδεύουν πάντα σε γιορτινούς και - όχι μόνο - προορισμούς.