Ποινική δίωξη στη 17χρονη στο Μαρούσι: «Θόλωσα και τη σκότωσα» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς (vid)

Newsroom
Ποινική δίωξη στη 17χρονη στο Μαρούσι: «Θόλωσα και τη σκότωσα» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς (vid)
Η 17χρονη που σκότωσε με μαχαίρι την 22χρονη φίλη της οδηγήθηκε νωρίτερα στον εισαγγελέα

Ενώπιον του Εισαγγελέα ποινικής δίωξης οδηγήθηκε το απόγευμα η 17χρονη, η οποία κατηγορείται ότι σκότωσε με αλλεπάλληλες μαχαιριές την 22χρονη φίλη της, χθες στο Μαρούσι.

Ο Εισαγγελέας άσκησε σε βάρος της 17χρονης ποινική δίωξη για τετελεσμένη ανθρωποκτονία και παράνομη οπλοχρησία και παρέπεμψε την δικογραφία σε ανακριτή ανηλίκων ενώπιον του οποίου θα οδηγηθεί αύριο.

Η κατηγορούμενη αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για την απολογία της.

Το άγριο έγκλημα πάγωσε κυριολεκτικά την ήσυχη γειτονιά στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου, στο Μαρούσι. Δράστις ένα 17χρονο κορίτσι και θύμα η 22χρονη κολλητή της με την οποία διατηρούσε στενές φιλικές σχέσεις. Την βρήκε μέσα σε μια λίμνη αίματος ο πατέρας της 17χρονης και ειδοποίησε την αστυνομία.

Ένας καυγάς ήταν αρκετός για να γίνει το κακό. Αφορμή της τραγωδίας η επιθυμία της 22χρονης να διακόψουν κάθε επαφή. Αιτία όμως τα βαριά ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε εδώ και χρόνια η 17χρονη.

«Θόλωσα και τη σκότωσα όταν ζήτησε να μην ξαναβρεθούμε» φέρεται να είπε η 17χρονη στους αστυνομικούς.

Γραπτή δήλωση από την οικογένεια της 17χρονης

«Ως οικογένεια είμαστε βαθύτατα συγκλονισμένοι για την απώλεια της υπέροχης και αξιαγάπητης φίλης της κόρης μας. Τα θερμότατα συλλυπητήρια στην οικογένειά της, συναισθανόμαστε πλήρως την οδύνη τους για τον άνθρωπό τους.

Τα δύο κορίτσια ξεκίνησαν μια υπέροχη φιλία η οποία δυστυχώς παρεκτράπη παρά τη θέλησή μας και την έντονη αντίδρασή μας.

Η κόρη μας είναι ένα παιδί με έντονα ψυχολογικά προβλήματα τα οποία δυστυχώς παρά την ιατρική βοήθεια που της παρείχαμε από την αρχή της εφηβικής της ηλικίας σε αναρίθμητους παιδοψυχίατρους – ψυχολόγους δεν κατέστη δυνατό να θεραπευθεί. Η δικαιοσύνη θα αποφανθεί για το έγκλημα που τέλεσε η κόρη μας με σκοπό να μην βλάψει κανέναν άλλον εις το μέλλον και τελευταίο τον εαυτό της.

Οι γονείς της αδικοχαμένης κοπέλας γνωρίζουν ότι ο πόνος της απώλειας του παιδιού τους θα ακολουθεί όλους μας για πάντα στη ζωή».