Σπύρος Μπιμπίλας: «Θα παρακαλούσα τον κάθε Ντάνο να παίρνει θεατρική παιδεία και μετά να μπαίνει στον χώρο» (vid)

Newsroom
Σπύρος Μπιμπίλας: «Θα παρακαλούσα τον κάθε Ντάνο να παίρνει θεατρική παιδεία και μετά να μπαίνει στον χώρο» (vid)
«Αυτοί οι 10.000 ηθοποιοί που υπάρχουν δεν μπορούν να βρουν δουλειά» επισήμανε ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε για τους παίκτες ριάλιτι που ασχολούνται με την υποκριτική, με αφορμή μία ερώτηση που δέχθηκε για τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Πιο αναλυτικά σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών αναφέρθηκε στον Γιώργο Αγγελόπουλο, τον Γιώργο Κιμούλη αλλά και τη δεινή οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το Σωματείο, μετά τις απανωτές δικαστικές διαμάχες που καλείται να πληρώσει.

«Έχει διπλασιαστεί ο αριθμός των ηθοποιών στο Σωματείο και σε κάθε συμβούλιο εγγράφουμε 20-30 στάνταρ. Αυτή τη στιγμή το Σωματείο βρίσκεται σε δεινή οικονομική κατάσταση εξαιτίας των πολλών δικηγόρων που πληρώνουμε για να ανταπεξέλθουμε στους δικαστικούς αγώνες» ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Αυτοί οι 10.000 ηθοποιοί που υπάρχουν δεν μπορούν να βρουν δουλειά. Θα παρακαλούσα τον κάθε Ντάνο, γιατί ο Ντάνος πραγματικά έχει ταλέντο, να πηγαίνει σε μια σχολή, να παίρνει θεατρική παιδεία και μετά να μπαίνει στον χώρο» δηλώνει ο ηθοποιός και προσθέτει: «Το να βγαίνει όμως ένα νέο παιδί, όπως είδα σε κάποια συνέντευξη, με θρασύτητα και να λέει: εμένα με είδαν στο τάδε ριάλιτι, τους άρεσα και με πήραν. Αυτό το θεωρώ ανεπίτρεπτο».