Υπουργείο Παιδείας για την τραγωδία στο σχολείο: «Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να αποδοθούν ευθύνες»

Newsroom
Υπουργείο Παιδείας για την τραγωδία στο σχολείο: «Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να αποδοθούν ευθύνες»
«Η τραγική απώλεια του μικρού μαθητή στις Σέρρες μας έχει συγκλονίσει» αναφέρουν σε κοινή ανακοίνωση τα υπουργεία Εσωτερικών και Παιδείας

Κοινή ανακοίνωση εξέδωσαν τα υπουργεία Εσωτερικών και Παιδείας και Θρησκευμάτων σχετικά με τον θανάσιμο τραυματισμό ενός 11χρονου μαθητή στις Σέρρες και τον τραυματισμό δύο ακόμα μικρών παιδιών.

Συγκεκριμένα, τα υπουργεία αναφέρουν ότι «η τραγική απώλεια του μικρού μαθητή στις Σέρρες μας έχει συγκλονίσει. Η σκέψη μας είναι στους γονείς και την οικογένειά του, καθώς και στις οικογένειες των παιδιών που τραυματίστηκαν».

Τα υπουργεία σημειώνουν ότι «είμαστε σε επικοινωνία με τον αρμόδιο για τη λειτουργία του σχολείου δήμο για να διερευνηθεί τι ακριβώς έχει συμβεί. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να διερευνηθούν τα αίτια της τραγικής απώλειας και να αποδοθούν ευθύνες».

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η τραγική απώλεια του μικρού μαθητή στις Σέρρες μας έχει συγκλονίσει. Η σκέψη μας είναι στους γονείς και την οικογένειά του, καθώς και στις οικογένειες των παιδιών που τραυματίστηκαν. Είμαστε σε επικοινωνία με τον αρμόδιο για τη λειτουργία του σχολείου Δήμο για να διερευνηθεί τι ακριβώς έχει συμβεί. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να διερευνηθούν τα αίτια της τραγικής απώλειας και να αποδοθούν ευθύνες».