O Κωνσταντίνος Βασάλος επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του στο Survivor All Star (vid)

Newsroom
O Κωνσταντίνος Βασάλος επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του στο Survivor All Star (vid)
Ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι ο πρώτος παίκτης του Survivor All Star ο οποίος επιβεβαίωσε on camera τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης.

Τι κι αν το Survivor All Star ετοιμάζεται με γοργούς ρυθμούς να επανέλθει στην τηλεοπτική μας πραγματικότητα και η Acun Medya προσπαθεί να κρατήσει επτασφράγιστο μυστικό τα ονόματα όσων ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο, ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν δίστασε να αποκαλύψει – επιβεβαίωση τη συμμετοχή του.

Πέντε χρόνια μετά την πρώτη συμμετοχή του στο Survivor ο Κωνσταντίνος Βασάλος επιστρέφει στον Άγιο Δομίνικο μαζί με τους πιο δημοφιλείς παίκτες που πέρασαν τα τελευταία χρόνια από το ριάλιτι επιβίωσης.

Πιο συγκεκριμένα, ο personal trainer συνομίλησε με τον ταξιδιωτικό του παρτενέρ, Fipster όπου και «πρόδωσε» πως σύντομα θα βρεθεί και πάλι στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ «Εσείς που βλέπετε τον Φίλιππο, ρίξτε μία ψήφο και για μένα στο Survivor. Ξέρετε εσείς. Το ξέρει όλος ο κόσμος, ψέματα θα λέμε; Αν πάω τελικό και κερδίσω, θα κάνω ένα Q&A να πω όλα τα κουτσομπολιά που δεν είδατε στην κάμερα. Μπορώ να πω ότι έγινε στο παιχνίδι αλλά δεν μπορώ τα διαδικαστικά. Εάν είναι κάτι για κράξιμο, θα κράξω», είπε ο γυμναστής.