«Θρασύτατη» μαϊμού αρπάζει σακάκι, το φοράει και αφήνει τους περαστικούς άναυδους (vid)

Newsroom
«Θρασύτατη» μαϊμού αρπάζει σακάκι, το φοράει και αφήνει τους περαστικούς άναυδους (vid)
Ένα viral βίντεο στο TikTok έχει προκαλέσει σάλο και έχει κάνει τους ανθρώπους να πιστεύουν ότι οι πίθηκοι είναι κάτι παραπάνω από ζώα.

Οι άνθρωποι πλέον έχουν πειστεί ότι «οι πίθηκοι είναι άνθρωποι» μετά από απίστευτο υλικό στο TikTok που δείχνει το ζώο να βγάζει και να βάζει το σακάκι ενός ανθρώπου.

Οι άνθρωποι και οι πίθηκοι είναι και οι δύο πρωτεύοντα θηλαστικά, τα οποία όμως ανήκουν είναι μια διαφορετική τάξη θηλαστικών. Με άλλα λόγια, εμείς οι άνθρωποι μοιραζόμαστε έναν κοινό πρόγονο πιθήκου με τους χιμπατζήδες, αλλά οι άνθρωποι και οι χιμπατζήδες εξελίχθηκαν διαφορετικά μέσα στο χρόνο.

Ωστόσο, είναι αλήθεια ότι οι πίθηκοι μοιράζονται κάποια κοινά χαρακτηριστικά με τους ανθρώπους, και αυτό μπορεί να γίνει φανερό μέσα από ένα απίστευτο νέο βίντεο του TikTok.

@steff_tay Everyone watch George this proves that we were once monkeys for sure! Watch til the very end #viral #foryoupage #fyp #fypシ #monkey #Orangutan #dubai #dubaizoo #george ♬ Chill Vibes - Tollan Kim

Σε ένα βίντεο που ανέβηκε στον λογαριασμό του TikTok @steff_tay, βλέπουμε έναν άνδρα, μάλλον σε ζωολογικό κήπο, με μια μαϊμού να τον κοιτάζει κατάματα. H «θρασύτατη» μαϊμού φαίνεται να ανοίγει το μπουφάν του άνδρα, με τον κόσμο γύρω του να γελάει και να σοκάρεται.

Στη συνέχεια, η μαϊμού προσπαθεί να βγάλει το σακάκι του άντρα, αλλά δυσκολεύεται λίγο, οπότε ο άντρας το τραβάει ελαφρώς προς τα κάτω για να βοηθήσει το πρωτεύον θηλαστικό που παλεύει. Όμως ο πίθηκος δεν δυσκολεύεται να βγάλει το υπόλοιπο σακάκι, καθώς αυτό πέφτει στο πάτωμα.

Είναι απίστευτο αλλά ο πίθηκος, ο οποίος προφανώς ονομάζεται George, σηκώνει το σακάκι και προσπαθεί να το φορέσει και στο τέλος τα καταφέρνει.

Ένα άτομο ακούγεται να φωνάζει «είναι άνθρωποι», ενώ οι υπόλοιποι μουρμούριζαν συνεχώς "OMG" καθώς δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που έβλεπαν.

Οι άνθρωποι στα σχόλια του TikTok ήταν εξίσου σοκαρισμένοι, με πολλούς να το βρίσκουν ξεκαρδιστικό.Ένα άτομο είπε: «Δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο: Φανταστείτε ότι απλά κλείνει το φερμουάρ και φεύγει άνετα».