Άνδρας στις ΗΠΑ που κάλεσε 68 φορές την Άμεση Δράση βρέθηκε μεθυσμένος στο κρεβάτι του χωρίς κανένα πρόβλημα

Newsroom
Άνδρας στις ΗΠΑ που κάλεσε 68 φορές την Άμεση Δράση βρέθηκε μεθυσμένος στο κρεβάτι του χωρίς κανένα πρόβλημα
Ο μεθυσμένος άνδρας τηλεφώνησε περίπου 70 φορές στην αστυνομία σε διάστημα 90 λεπτών,

Η αστυνομία των ΗΠΑ προτρέπει τους πολίτες να καλούν την Άμεση Δράση μόνο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, αφού ένας άνδρας έκανε 68 εντυπωσιακές κλήσεις στις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, ενώ δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα.

Όλοι έχουμε ιστορίες μεθυσμένων που προτιμούμε να μην τις πούμε, αλλά αυτός ο άνδρας από το Νιούαρκ σίγουρα δεν θα θέλει να αποκαλύψει τα καμώματα του.

Η αστυνομία του Nottinghamshire δήλωσε ότι ο ανώνυμος κάτοικος του Newark τηλεφώνησε στο κέντρο ελέγχου 68 φορές τον Σεπτέμβριο σε διάστημα μόλις 90 λεπτών.

Όταν μιλούσε στο τηλέφωνο, η αστυνομία δήλωσε ότι ο άνδρας συχνά έκλεινε το τηλέφωνο στους αστυνομικούς όταν τον ρωτούσαν τι συμβαίνει. Αφού δεν κατάφεραν να βγάλουν άκρη στο τηλέφωνο, οι αστυνομικοί αποφάσισαν να επισκεφθούν τη διεύθυνσή του για να τον βρουν μεθυσμένο στο κρεβάτι και να μην χρειάζεται καμία βοήθεια από την αστυνομία.

Τέτοιες κλήσεις γίνονται όλο και πιο συχνές για την αστυνομία του Νότιγχαμσάιρ, σύμφωνα με το δελτίο Τύπου στην ιστοσελίδα της.

Ο μεθυσμένος άνδρας είπε στους αστυνομικούς ότι «δεν ήξερε πού βρισκόταν" και στη συνέχεια ζήτησε από τους αστυνομικούς άλλη μια μπύρα - αργότερα τους είπε ότι δεν χρειαζόταν η αστυνομία».