Η σειρά τηλεοράσεων LG UHD φέρνει το Μουντιάλ στο σπίτι μας!

Newsroom
Η σειρά τηλεοράσεων LG UHD φέρνει το Μουντιάλ στο σπίτι μας!
Έξι masters του αθλητισμού και του θεάματος μας συστήνουν την LG UQ81 TV και το LG S75Q Soundbar.

Οι LG UHD τηλεοράσεις που έχουν ξεχωρίσει στην προτίμηση του καταναλωτικού κοινού, ήρθαν τώρα να προσφέρουν μια μοναδική αθλητική εμπειρία στους φίλους του ποδοσφαίρου. Η σειρά UHD 4K της LG επαναπροσδιορίζει τον τρόπο που παρακολουθούμε τηλεόραση, αφού συνδυάζει την υψηλή αισθητική με την κορυφαία τεχνολογία και ταιριάζει τέλεια με τα νέα Soundbar της LG, εξασφαλίζοντας μια μοναδική εμπειρία ήχου.

Τις μοναδικές δυνατότητες που η νέα LG UQ81 TV προσφέρει και ειδικά όταν συνδυάζεται με το LG S75Q Soundbar, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ο δημοφιλής ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου, με τον γνωστό αθλητικογράφο Χρήστο Σωτηρακόπουλο, που παρακολούθησαν παρέα τον αγαπημένο τους αγώνα, απολαμβάνοντας μια «κρυστάλλινη εμπειρία» με ζωντανά χρώματα, αλλά και την εκπληκτική λεπτομέρεια σε αληθινή ανάλυση 4Κ που η συγκεκριμένη τηλεόραση προσφέρει.


Μια νέα διάσταση καθηλωτικού ήχου υψηλής ανάλυσης χάρη στο Dolby Atmos που το LG Soundbar διαθέτει, βιώσαν με τη σειρά τους η δημοσιογράφος Δώρα Παντέλη και ο Έλληνας διεθνής καλαθοσφαιριστής Γιαννούλης Λαρεντζάκης. Από την άνεση του σπιτιού τους και σε συνδυασμό με τη λειτουργία HDR10 Pro της LG UHD TV που κάνει το επίπεδο της φωτεινότητας να προσαρμόζεται μόνο του και τα χρώματα να βελτιώνονται εξασφαλίζοντας ένα απολύτως ρεαλιστικό περιεχόμενο, οι δύο μεγάλοι οπαδοί του γηπέδου, επιβεβαίωσαν πως το βίωσαν σαν να βρίσκονται μέσα σε αυτό. Την εμπειρία της θέασης ολοκλήρωσε η λειτουργία Sport του LG Soundbar, που εξασφαλίζει την απόλυτη ισορροπία στους ήχους, απομονώνοντας τους θορύβους και αφήνοντας τον σχολιασμό καθαρό.

Τις εκπληκτικές δυνατότητες που ο επεξεργαστής α5 Gen5 AI προσφέρει, βελτιώνοντας με τον πιο ολοκληρωμένο τρόπο τις δυνατότητες της LG UHD TV, διαπίστωσαν δίνοντας το δικό τους ραντεβού για μπάλα, η αθλητική δημοσιογράφος Μαρία Ζαφειράτου με το ραδιοφωνικό της ταίρι και κορυφαίου Έλληνα stand up comedian Αλέξανδρο Τσουβέλα. Έχοντας ενεργοποιημένη τη λειτουργία Sport Alert, που στέλνει ειδοποιήσεις για να μη χάνουν στιγμή από τους αγαπημένους τους αγώνες και χάρη στην τεχνολογία Meridian Audio που το LG S75Q Soundbar διαθέτει, απόλαυσαν υπό τις καταλληλότερες συνθήκες τον αγώνα της επιλογής τους.

Με την LG UQ81 TV και το LG S75Q Soundbar, η εμπειρία του Mundial κορυφώθηκε για τους έξι πιστούς φίλους της κορυφαίας διοργάνωσης, αφού οι τηλεοράσεις LG UHD αναβαθμίζουν την στιγμή της θέασης, σε μια εκπληκτική εμπειρία που θυμάσαι για καιρό.