Το «Wednesday» αφού κέρδισε το Netflix,σαρώνει και στο TikTok: Νέα τάση χορού (vid)

Newsroom
 Το «Wednesday» αφού κέρδισε το Netflix,σαρώνει και στο TikTok: Νέα τάση χορού (vid)
Σάλο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν προκαλέσει οι χορευτικές ικανότητες της πρωταγωνίστριας του «Wednesday»

To πολυαναμενόμενo «Wednesday» του Netflix έχει ήδη σπάσει τα ρεκόρ, με 341,2 εκατομμύρια ώρες προβολής σε μία μόνο εβδομάδα.

Η προσοχή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σύντομα στράφηκε στην ερμηνεία της ηθοποιού Jenna Ortega ως Wednesday Addams, με τους γενικευμένους επαίνους για την 20χρονη που έπαιξε αβίαστα τον ρόλο της.

Κάποιος είπε: «Η Τζένιφερ είναι η πιο όμορφη γυναίκα που γνώρισα ποτέ: Η Jenna Ortega γεννήθηκε για να είναι η Wednesday Addams», ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Η συγκεκριμένη δήλωσε ότι είχε "εμμονή" με τον χαρακτήρα της Wednesday».

@netflix THE DANCING SCENE FROM WEDNESDAY!! The iconic Raven's dance to the Goo Goo Muck song. #WednesdayNetflix ♬ original sound - Netflix

Οι τηλεθεατές όμως δεν μπορούν αν βγάλουν από το μυαλό τους μια σκηνή από το επεισόδιο 4, «Woe What a Night», αφού το χορευτικό της πρωταγωνίστριας και η μουσική υπόκρουση «παίζει» συνεχώς στη μνήμη τους.

Η Ortega αποκάλυψε ότι επιμελήθηκε μόνη της ολόκληρη τη σκηνή χορού, αφού ένιωσε έμπνευση από τα «πλάνα της δεκαετίας του 1980 με γκόθους να χορεύουν στα κλαμπ». Κατά τη διάρκεια του Rave'N, η Wednesday βγαίνει στην πίστα με μια χορογραφημένη ρουτίνα - και τώρα, οι χρήστες του TikTok την έχουν μετατρέψει στη δική τους χορευτική πρόκληση.

@nianaguerrero

i am OBSESSED with that dance scene!! jenna really killed it as wednesday fr 😭😭🖤

♬ original sound - main account got banned

Ενώ ο χορός στην επιτυχημένη σειρά του Netflix εκτελέστηκε στο "Goo Goo Much" των The Cramps, οι χρήστες του TikTok χρησιμοποίησαν μια επιταχυνόμενη εκδοχή του "Bloody Mary" της Lady Gaga.

@emilymeding Double trouble #wednesday#wednesdayaddams#jennaortega#addamsfamily#wednsdaydance#fakebody#fyp#dance#trend#viral#fypシ ♬ original sound - main account got banned

Ένα viral κλιπ χορού από τη Niana Guerrero (@nianaguerrero) έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από 10,1 εκατομμύρια likes και δεκάδες χιλιάδες πρόθυμους σχολιαστές που θέλουν να το δοκιμάσουν.