Συνεργασία της ΠΑΕ Άρης με την WLG για τα eSports και ξεκίνημα με το eΚύπελλο Ελλάδος

Παύλος Παπαπαύλου
Συνεργασία της ΠΑΕ Άρης με την WLG για τα eSports και ξεκίνημα με το eΚύπελλο Ελλάδος
Δυναμική είσοδο στα eSports θέλει να κάνει η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Την είσοδό της στο χώρο των eSports ανακοίνωσε η ΠΑΕ Άρης και στο ξεκίνημά της αυτό θα συνεργαστεί με την πετυχημένη ομάδα WLG.

Όπως ανακοίνωσε η ποδοσφαιρική ομάδα της Θεσσαλονίκης στην επίσημη σελίδα της στο Facebook, η κίνηση αυτή έχει στόχο να λειτουργήσει ως πρώτη επένδυση στον τομέα του κυβερνοαθλητισμού και το ξεκίνημα θα γίνει στο FIFA 23 και στο eΚύπελλο Ελλάδος, την επίσημη διοργάνωση της ΕΠΟ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Άρης επιστρέφει στα eSports μετά από μία πρώτη προσπάθεια που είχε γίνει πριν από μερικά χρόνια (με μπροστάρη τον Ερασιτέχνη), αλλά στην πορεία εγκαταλήφθηκε και υπολειτουργούσε.

Με την εξέλιξη αυτή, ο Άρης γίνεται η πρώτη ελληνική επαγγελματική ομάδα που επενδύει επί της ουσίας στα eSports και έχει όλα τα φόντα να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στα όσα ακολουθήσουν τα επόμενα χρόνια.

Μπορείτε να δείτε μια παρουσίαση του eΚυπέλλου Ελλάδος από την συνέντευξη που παραχώρησε ο υπεύθυνος της διοργάνωσης, Μάκης Τογανίδης, στην εκπομπή Game R1 της COSMOTE TV (αρχίζει στο 12.11)