Ο «Rock» επέστρεψε στο μίνι μάρκετ που έκλεβε όταν ήταν πιτσιρικάς και αγόρασε όλες τις σοκολάτες Snickers (vid)

Newsroom
Ο «Rock» επέστρεψε στο μίνι μάρκετ που έκλεβε όταν ήταν πιτσιρικάς και αγόρασε όλες τις σοκολάτες Snickers (vid)
Ο Ντουέιν Τζόνσον ξόρκισε τον δαίμονα των παιδικών του χρόνων με μια επική κίνηση.

Στο μίνι μάρκετ που έκλεβε όταν ήταν έφηβος επέστρεψε ο Ντουέιν Τζόνσον. Ο αστέρας του Χόλιγουντ και πρώην παλαιστής αγόρασε όλες τις σοκολάτες, τις οποίες έκλεβε από το συγκεκριμένο κατάστημα στη Χαβάη.

Ο «Rock» εξήγησε σε ένα βίντεο στο Instagram πως όταν ήταν μικρός, η οικογένειά του ήταν πάμπτωχη και τον έναν χρόνο που έμεναν στο νησί, ο ίδιος έκλεβε καθημερινά σοκολάτες από το κατάστημα, για σνακ πριν από τη γυμναστική. Η οικογένειά του «εκδιώχθηκε από τη Χαβάη» το 1987.

Τώρα, στα 50 του επέστρεψε για να διορθώσει το λάθος του. Ζήτησε λοιπόν από τον υπάλληλο του μίνι μάρκετ να του φέρει όλες τις Snickers για να τις προσφέρει δωρεάν σε οποιονδήποτε πελάτη υποπτεύεται πως μπορεί να κλέψει μία. Μάλιστα άφησε ένα γενναίο φιλοδώρημα στον υπάλληλο και πλήρωσε για τα ψώνια όλων των πελατών στο κατάστημα.

«Δεν μπορούμε να αλλάξουμε το παρελθόν και κάποια από τα ανόητα πράγματα που ίσως κάναμε στο παρελθόν, αλλά κάθε τόσο μπορούμε να φροντίζουμε για μια λυτρωτική νότα χάριτος σε αυτή την κατάσταση - και ίσως να κάνουμε και τα πρόσωπα κάποιων αγνώστων να χαμογελάσουν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο «Rock».