O Will Smith για το χαστούκι στον Chris Rock "Το έχασα, δεν ήξερα τι έκανα".

Newsroom
O Will Smith για το χαστούκι στον Chris Rock "Το έχασα, δεν ήξερα τι έκανα".
Στην πρώτη του συνέντευξη μετά το χαστούκι, που σημάδεψε την τελευταία εκδήλωση των Oscar, ο Will Smith μίλησε ανοιχτά στην εκπομπή του Trevor Noah, The Daily Show, σχετικά για το λόγο που οδήγησε τον διάσημο ηθοποιό να προβεί σε αυτή τη βίαιη κίνηση.

Οχτώ μήνες πέρασαν από τη σοκαριστική στιγμή που ο Will Smith χαστούκισε τον συνάδελφό του και παρουσιαστή των βραβείων Oscar Chris Rock. Μετά το περιστατικό ο Smith είχε αναφερθεί σε αυτό μόνο μέσω των social media, μέχρι και χθές. Ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Trevor Noah και μίλησε ανοιχτά για το περιβόητο χαστούκι.

Με πρόφαση την καινούργια του ταινία Emancipation, η οποία κάνει πρεμιέρα σε λίγες μέρες στο Apple Tv+ και μπορεί να τον οδηγήσει σε άλλη μια υποψηφιότητα για Oscar, ο Smith επανήλθε στο προσκήνιο.

Οι δύο άντρες μίλησαν σχετικά για την ταινία, η οποία έχει λάβει ήδη διθυραμβικές κριτικές. Κατά τη διάρκεια της κουβέντας, όμως τέθηκε το ερώτημα το οποίο ακόμα δεν έχει απαντηθεί, το οποίο είναι γιατί να προχωρήσει σε μια τέτοια κίνηση, κατά τη διάρκεια μια τελετής που την παρακολουθεί ένα μεγάλο μέρος του κόσμου. Όταν ο Noah τον ρώτησε “έχει περάσει καιρός από τη τελευταία φορά που ακούσαμε κάτι για σένα” ο Smith ανταποκρίθηκε πως “Όντως έχει περάσει καιρός”.

Ο Smith ανέφερε χαρακτηριστικά ότι ήταν μια φρικτή νύχτα και θέλει να την ξεχάσει. Ο ηθοποιός δεν μίλησε για τα προβλήματα που πιθανόν να αντιμετώπιζε εκείνη τη περίοδο και τον οδήγησαν σε αυτή τη πράξη. Ο Smith μίλησε για τα παιδικά του χρόνια και τα ερεθίσματα που λάμβανε. Αναφέρθηκε στο περιβάλλον που μεγάλωσε, καθώς και για τις εικόνες που είναι χαραγμένες στο μυαλό του. Μίλησε για τα παιδικά του χρόνια και το γεγονός ότι ο πατέρας του ήταν βίαιος προς την μητέρα του. Κατέληξε πως δεν θέλει να είναι έτσι.

Ο Noah τον υπερασπίστηκε λέγοντας πως δεν είναι ο πραγματικός του εαυτός και όλη του η καριέρα στοχοποιήθηκε από αυτό το περιστατικό. Ο παρουσιαστής επέμεινε πως αυτό το ατυχές συμβάν δεν πρέπει να μείνει ως παρακαταθήκη και να καθορίσει την μέχρι τώρα πορεία του Smith.

Ο Smith στον επίλογο του αναφέρθηκε πως “ Όλοι είμαστε άνθρωποι και δικαιούμαστε να κάνουμε λάθη”. Τώρα αυτό που περιμένουμε είναι, αν στην επόμενη συνέντευξη που θα παραχωρήσει ο Chris Rock θα αποδεχτεί τη συγνώμη από τον πρώην φίλο του.