Πώς η συμπεριφορά του σκύλου μπορεί να προδώσει έναν σύντροφο που απατάει

Newsroom
Πώς η συμπεριφορά του σκύλου μπορεί να προδώσει έναν σύντροφο που απατάει
Αν ο σκύλος σας τρέχει μακριά από τον σύντροφό σας ή αλλάζει ξαφνικά συμπεριφορά, αυτό μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει με τον σύντροφό σας.

Τα σκυλιά είναι γνωστά ως ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου - αλλά μπορεί επίσης να επιδεικνύουν ορισμένες συμπεριφορές και τη γλώσσα του σώματος για να σας ενημερώσουν ότι ο σύντροφός σας σας απατά.

Σύμφωνα με τη Mirror, μια δημοσκόπηση της YouGov έδειξε κάποτε ότι ένας στους πέντε ανθρώπους στην Αγγλία έχει συνάψει σχέσεις, ενώ η ιστοσελίδα γνωριμιών IllicitEncounters δήλωσε επίσης ότι ένας μεγάλος αριθμός μελών της χρησιμοποιεί τα σκυλάκια τους ως δικαιολογία για να συναντήσει τους εραστές του για να μην κάνει τα πράγματα αμφισβητήσιμα.

Σε μια πιο πρόσφατη δημοσκόπηση σε πάνω από 2.000 μέλη της, το 60% ανέφερε ότι οι βόλτες με σκύλο συμπληρώνουν τα πιο παραδοσιακά ραντεβού για δεσμούς, καθώς οι ερωτευμένοι περιορίζουν τα έξοδα.

Αυτή η αλλαγή στη συμπεριφορά σημαίνει επίσης ότι υπάρχει μεγαλύτερη έκθεση στην προσωπική ζωή των daters, συμπεριλαμβανομένων των σκύλων τους.

Η εταιρεία γνωριμιών συνεργάστηκε με την Anna Webb, ειδική στη συμπεριφορά και τη διατροφή των σκύλων, για να αποκαλύψει την ικανότητα των σκύλων να αντιλαμβάνονται την απιστία.

Η Webb δήλωσε ότι παρά το γεγονός ότι τα σκυλιά δεν έχουν την ικανότητα να καταλάβουν τι είναι η απιστία, χρησιμοποιούν τις οσφρητικές τους ικανότητες για να εντοπίσουν πού ήσασταν, ποιον συναντήσατε και τι κάνατε, όλα αυτά από τα ρούχα σας.

Οι γούνινοι φίλοι μπορούν επίσης να σας διαβάσουν μέσω λεπτών εκφράσεων του προσώπου, στάσεων του σώματος και άμεσης οπτικής επαφής.
«Όταν μυρίσουν μια νέα μυρωδιά, θα τη θυμούνται, ειδικά όταν συσχετίζεται με τη διάθεση του ιδιοκτήτη», δήλωσε ο Webb.

Γυναίκα αποκάλυψε: «Η γυναίκα μου είναι η μόνη που μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο: "Έχω ένα κόκερ σπάνιελ που είναι προσκολλημένο στο γοφό μου σχεδόν όλη την ημέρα όταν είμαι στο σπίτι. Αλλά από τότε που άρχισα να βλέπω τον νέο μου εραστή - τον οποίο δεν έχει γνωρίσει ποτέ - η συμπεριφορά του έχει αλλάξει και φοβάμαι ότι ο σύζυγός μου θα το καταλάβει.
«Ο σκύλος μου συνήθιζε να με χαιρετάει στην πόρτα, αλλά τώρα μου ρίχνει μια ματιά και φεύγει τρέχοντας. Έχει γίνει υποτακτικός γύρω μου. Άρχισε να ζητάει την προσοχή του συζύγου μου περισσότερο από μένα. Μου γάβγισε ακόμη και μια φορά που πέρασα την πόρτα» λέει μια άλλη γυναίκα.