Μητσοτάκης εγκωμιάζει το Luben: «Κάνει μια ενδιαφέρουσα σατυρική δουλειά» (vid)

Newsroom
Μητσοτάκης εγκωμιάζει το Luben: «Κάνει μια ενδιαφέρουσα σατυρική δουλειά» (vid)
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την παρουσία του στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον ALPHA αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο σχόλιο που έκανε για τα ντολμαδάκια στο Luben.

Το Luben είχε κάνει μια σατυρική ανάρτηση για το «καλάθι του νοικοκυριού», με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να την σχολιάζει. Σε ανάρτηση στο Instagram, το Luben παρουσίασε το καλάθι που απαιτείται για κάθε περίσταση και τα προϊόντα που πρέπει να περιλαμβάνονται σε αυτό.

Έτσι έχουμε το καλάθι των διακοπών, του μπαρ, της ταβέρνας, της συναυλίας και του γηπέδου. Στα σχόλια ο πρωθυπουργός σχολίασε «λείπουν τα ντολμαδάκια».

Στο παρελθόν το Luben είχε δημιουργήσει ένα σατυρικό βίντεο, στο οποίο ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανιζόταν να απαντά «ντολμαδάκια» σε κάθε ερώτηση που του απηύθυναν ανήλικα παιδιά. Και τώρα, όπως φαίνεται ο πρωθυπουργός απάντησε με χιουμοριστική διάθεση, ανταποκρινόμενος σε αυτή τη viral αναφορά.

Μιλώντας στη Ναταλία Γερμανού για το σχόλιο που έκανε στο Luben, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε: «Είναι πολύ σημαντικό να μπορείς να γελάς, να έχεις χιούμορ και να αυτοσαρκάζεσαι. Άμα παίρνεις τον εαυτό σου πολύ στα σοβαρά, αρχίζεις και το χάνεις. Νομίζω ότι ήταν μια έμπνευση της στιγμής. Το Luben κάνει μια ενδιαφέρουσα σατυρική δουλειά και επειδή δεν υπάρχει πιτσιρίκι 15 χρονών που να μην μου μιλάει για ντολμαδάκια, κατέληξα ότι μάλλον αυτό πέρασε ως μήνυμα».