Μητσοτάκης εναντίον τράπερ: «Χρησιμοποιούν τις γυναίκες λες και είναι αντικείμενα για σεξουαλική εκμετάλλευση» (vid)

Newsroom
Μητσοτάκης εναντίον τράπερ: «Χρησιμοποιούν τις γυναίκες λες και είναι αντικείμενα για σεξουαλική εκμετάλλευση» (vid)
Για το θέμα της σεξουαλικής εκμετάλλευσης μίλησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, εκφράζοντας την ενόχλησή του για τα πρότυπα που περνάει η τραπ μουσική.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα Δε Γίνεται» στον ALPHA και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα μουσικά είδη που ακούνε πλέον οι νέοι, τα οποία υποτιμούν τις γυναίκες. Ο πρωθυπουργός εννοώντας την τραπ, χωρίς να την κατονομάσει τόνισε ότι το συγκεκριμένο είδος χρησιμοποιεί απαράδεκτη γλώσσα για τις γυναίκες.

«Ενοχλούμαι πολλές φορές με κάποια είδη μουσικής, τα οποία τα ακούνε πολύ οι έφηβοί μας και δεν θα ήθελα να τα ονοματίσω, που η γλώσσα που χρησιμοποιούν για τις γυναίκες είναι απαράδεκτη. Λες και είναι αντικείμενα μόνο για σεξουαλική εκμετάλλευση», ανέφερε ο πρωθυπουργός.

«Εγώ είμαι ένας φιλελεύθερος πολιτικός που δεν πρόκειται ποτέ να βάλω περιορισμό στην ελευθερία έκφρασης, αλλά τουλάχιστον να ξέρουμε ότι δεν είναι αυτό το μοντέλο, το οποίο θέλουμε τα νέα αγόρια να έχουν για τα κορίτσια», συμπλήρωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.