«Η φωτιά δεν σκοτώνει τον δράκο», τα επίσημα παρασκήνια του Game of Thrones στην Ελλάδα από την mvpublications

Newsroom
«Η φωτιά δεν σκοτώνει τον δράκο», τα επίσημα παρασκήνια του Game of Thrones στην Ελλάδα από την mvpublications
Ένα παγκόσμιο τηλεοπτικό φαινόμενο. Κάτι που άλλαξε τον τρόπο παραγωγής των επόμενων σειρών που έπρεπε να καταπιαστούν με τον κόσμου του επικού και του φανταστικού.

Το ακρωνύμιο GOT έγινε παγκόσμιο trent. Και αφορά την επική σειρά του ΗΒΟ, το περίφημο Game of Thrones.

Οι φανατικοί της σειράς την παρακολούθησαν από το πρώτο επεισόδιο της, τον πιλότο, μέχρι το φινάλε.

Ο Τζέιμς Χίμπερτ ήταν ένας από τους τυχερούς. Ο Βρετανός δημοσιογράφος είδε το GOT από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Αλλά από τα παρασκήνια.

Και αποφάσισε να καταγράψει το πόνημά του σε ένα βιβλίο με τον ευφάνταστο τίτλο «Η φωτιά δεν σκοτώνει τον δράκο».

H mvpublications ανοίγει μία νέα σελίδα στην ιστορία της. Κάτι εντελώς διαφορετικό. Και φέρνει στην Ελλάδα το βιβλίο του Τζέιμς Χίμπερτ, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 15 Νοεμβρίου. Τα επίσημα
παρασκήνια της σειράς φαινόμενο!

GOT

Την ιστορία πως ο... δράκος παραλίγο να πεθάνει, προτού φτάσει στην τηλεοπτική οθόνη το «θαύμα» του GOT.

Στις σελίδες του βιβλίου δεν υπάρχουν μόνο εκατοντάδες συνεντεύξεις των συντελεστών της σειράς. Μιλούν για κάθε σημαντική στιγμή στη σειρά. Από τον διαβόητο πρώτο κύκλο, μέχρι την ερωτική στιγμή ανάμεσα στον Καλ Ντρόγκο και την Ντενέρις.

Από τον «Ματωμένο Γάμο» μέχρι εκείνο που είχε μοβ απόχρωση. Αλλά και το μεγάλο φινάλε της σειράς που είχε φανατικούς φίλους και ορκισμένους εχθρούς.

Μόνο που για να φτάσει στο σημείο της... τρέλας, το Game of Thrones ήταν ένα πραγματικό «θαύμα». Αυτά περιγράφει στο βιβλίο του ο Χίμπερτ. Μαζί με τον αγώνα που έδωσαν οι δύο δημιουργοί της
σειράς, ο Ντέιβιντ Μπένιοφ και ο Νταν Γουάις. Κάποια αθώα, κάποια σοβαρά ψέματα και η σειρά επιτέλους έγινε πραγματικότητα.

Ο Πίτερ Ντίνκλατζ, η Εμίλια Κλαρκ, ο Κιτ Χάρινγκτον, η Λίνα Χίντι, η Σόφι Τέρνερ, η Μέισι Γουίλιαμς, ο Ρίτσαρντ Μάντεν, ο Νίκολαϊ Κόστερ Βάλνταου είναι μερικοί από τους πρωταγωνιστές της σειράς που ανοίγουν την καρδιά τους για το τηλεοπτικό θαύμα της Game of Thrones.

«Η Φωτιά δεν σκοτώνει τον δράκο» είναι η ιστορία του GOT από την άλλη πλευρά, αυτή την παρασκηνίων. Εξίσου εντυπωσιακή, όσο και γεμάτη ίντριγκες. Όπως ακριβώς οι σεζόν της σειράς του
ΗΒΟ. Εσείς τι λέτε; Η φωτιά μπορεί να σκοτώσει ένα δράκο;

GOT