Θοδωρής Αθερίδης: «Αν υπήρχαν τότε αυτά τα αντικαταθλιπτικά δεν θα είχα γίνει αλκοολικός» (vid)

Newsroom
Θοδωρής Αθερίδης: «Αν υπήρχαν τότε αυτά τα αντικαταθλιπτικά δεν θα είχα γίνει αλκοολικός» (vid)
«Με τον κορωνοϊό πίστευα ότι θα πεθάνουμε όλοι, σαν τους δεινόσαυρους» δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός.

Σε προσωπικές εξομολογήσεις πέρασε ο Θοδωρής Αθερίδης καλεσμένος στην εκπομπή Dot του STAR. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τις κρίσεις πανικού αλλά και τον αλκοολισμό, μέσα από τον οποίο προσπαθούσε να… χαλαρώσει, όπως χαρακτηριστικά σημείωσε.

«Δεν είχα τα ψυχολογικά που είχαν οι έφηβοι, που θέλουν να αυτοκτονήσουν, είχα κρίσεις πανικού. Τη δεύτερη κρίση πανικού την έπαθα μια ημέρα μετά την πρώτη. Έπαθα την πρώτη βράδυ και την άλλη ημέρα ήμουν στο σχολείο. Την ώρα του μαθήματος γελούσα με τον εαυτό μου με αυτό που έπαθα», εξήγησε. Αργότερα, άρχισε να σκέφτεται πώς συνέβη αυτό και έπαθε ξανά κρίση πανικού».

«Σηκώθηκα και έκανα νόημα στον καθηγητή ότι πάω στην τουαλέτα. Έφυγα και πήγα στο σπίτι, στη μαμά μου. Με πήρε αγκαλιά και της λέω “πεθαίνω”», περιέγραψε για αυτό που του συνέβη σε ηλικία 15 ετών. «Μου λέει ο πατέρας μου “άντε βρε χαζέ αν σου δώσω ένα μπάτσο, θα σου φύγουν όλα”. Του λέω δώσε. Μπαμ... μου δίνει ένα μπάτσο. Δεν έφυγαν», συμπλήρωσε γελώντας.

Ο Θοδωρής Αθερίδης μίλησε και για το γεγονός ότι τότε δεν υπήρχε ενημέρωση για τις κρίσεις πανικού. «Πήγα στην εκκλησία και με διάβασε παπάς», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Αν υπήρχαν αυτά τα αντικαταθλιπτικά τότε, πιστεύω πως από τα 15 μου μέχρι τα 40, θα είχα άλλη ποιότητα ζωής. Δεν υπήρχε περίπτωση να μην τα πάρω. Κατ’ αρχάς δεν θα είχα γίνει αλκοολικός, αν υπήρχαν αυτά. Αλκοολικός έγινα για να χαλαρώσω από αυτό», εξομολογήθηκε.

Τέλος επεσήμανε ότι με τον κορωνοϊό του προέκυψε ένας φόβος. «Το αντιμετώπιζα ως ότι θα πεθάνουμε όλοι, σαν τους δεινόσαυρους και έκανα πονοκεφάλους που δεν περνούσαν. Το έψαξα, έκανα μαγνητικές και ήθελε αντικαταθλιπτικό αυτό για να φύγει και πήρα. Τώρα παίρνω αυτά που δεν υπήρχαν τότε».