Έξαλλη σερβιτόρα τα «χώνει» σε πελάτες που έκατσαν στο μαγαζί για έξι ώρες και άφησαν «κέρματα» για πουρμπουάρ (vid)

Newsroom
Έξαλλη σερβιτόρα τα «χώνει» σε πελάτες που έκατσαν στο μαγαζί για έξι ώρες και άφησαν «κέρματα» για πουρμπουάρ (vid)
Μια σερβιτόρα τα «βάζει» με τους πελάτες που κάθισαν στο τραπέζι για 6 ώρες και άφησαν «ψίχουλα» για φιλοδώρημα.

Αγανακτισμένη σερβιτόρα εστιατορίου βγήκε στο TikTok για να εκφράσει την ενόχλησή της για τους πελάτες που κάθισαν στο τραπέζι για έξι ώρες και άφησαν μόνο 10% φιλοδώρημα.

Η Kristina Withers έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφού ανέβασε ένα βίντεο με την ίδια να εξηγεί μια απογοητευτική βάρδια της στο εστιατόριο όπου εργάζεται.

Στο βίντεο, η Kristina βγάζει όλη της την οργή σε δύο πελάτες που έμειναν λίγο παραπάνω ώρα στο εστιατόριο, με τη σερβιτόρα να μην εντυπωσιάζεται προφανώς από το φιλοδώρημα που έλαβε στο τέλος της βραδιάς.

@krisswith Like please leave 🥲🙄 #fyp #serverlife #serverproblems #10% #keepit #gtfo #6hours #forreal ♬ original sound - Kristina Withers

Ξεκινάει το κλιπ εξηγώντας ότι οι πελάτες βρίσκονταν ήδη στο εστιατόριο από τις τρεις το απόγευμα και κάθονταν ακόμα εκεί όταν εκείνη ξεκίνησε τη δουλειά της στις 5:30 το απόγευμα.

Η σερβιτόρα ενημερώθηκε από έναν συνάδελφό της ότι είχαν ήδη σερβίρει το ζευγάρι και είχαν πληρωθεί μέχρι τη στιγμή που η Kristina ξεκίνησε για τη βάρδια της.

Αφού πέρασε πάνω από μία ώρα χωρίς να παραγγείλουν φαγητό ή ποτό, οι πελάτες πλησίασαν την Kristina για να ρωτήσουν ποιος τους εξυπηρετούσε, επειδή ήθελαν να παραγγείλουν μερικά ποτά και άλλο ένα δείπνο. Η σερβιτόρα λέει ότι μέχρι εκείνη την ώρα η συνάδελφός της είχε σχολάσει για το βράδυ, οπότε αποφάσισε να πάρει την παραγγελία του ζευγαριού. Πίστευε ότι θα φάνε και θα φύγουν.

Έρχεται η ώρα 10 το βράδυ, η βάρδια της Kristina πλησιάζει στο τέλος της και το εστιατόριο είναι έτοιμο να κλείσει για βράδυ, αλλά το ζευγάρι ήταν ακόμα εκεί και δεν έλεγε να φύγει.

«Ήταν το μοναδικό μου τραπέζι. Όπως, επίσης ξέρω ότι τους προσέφερα εξαιρετικό σέρβις, επειδή, και πάλι, ήταν το μοναδικό μου τραπέζι».

Το ζευγάρι τελικά άφησε 10 τοις εκατό φιλοδώρημα για τον σερβιτόρα, αλλά η Kristina δεν εντυπωσιάστηκε.

Οι χρήστες του TikTok ήταν εξίσου σαστισμένοι από τις συμπεριφορές του ζευγαριού στο εστιατόριο, με έναν να σχολιάζει: «Δεν θα μπορούσα να το πιστέψω αυτό: Ποιος κάθεται σε ένα εστιατόριο για 6 ώρες»